Fiúk, nektek bejönnek az ilyen lányok? (videó lent) Lányok is válaszolhatnak, hogy ők mit gondolnak
2015. ápr. 3. 23:43
1/9 anonim válasza:
Bejönnek, de nem az én szintem. Az ilyenek rám se néznek:D
2/9 anonim válasza:
Szerintem szép lány, bár engem egyáltalán nem fog meg. Ha a reklámon kívül is így nézne ki mindig, akkor azt mondanám, hogy sokat ad a külsejére. Ezek a ruhák pont nem tetszenek, de a hasonló elegáns, nőies stílus nagyon szép tud lenni.
3/9 anonim válasza:
volt a gimis évfolyamunkban egy csaj, aki nem jött be senkinek, sovány testalkata volt, de valahogy semmi sem tűnt rajta arányosnak, nem volt szép feje stb, majd csináltatott érettségi után magáról egy olyan fotósorozatot, amin alig ismertük meg, és hogy is mondjam, leesett az állunk oylan bomba nőnek nézett ki :O na én azóta nem tudom eldönteni, hogy az ilyen beállított videókon vagy fényképeken szereplő nők bejönnének e :\ gondolom egy idő után lekerül róluk a ruha, a smink, meg valóságban kevesebbet lehet trükközni a fényviszonyokkal, és az utófeldolgozással.. ettől függetlenül lehet, hogy szép nők, de az is lehet hogy nem :D
4/9 anonim válasza:
Biztos nem rugdosnám le magamról, de nekem a tornacipős, farmernacis, talpraesett lányok jobban bejönnek... :D
6/9 anonim válasza:
persze.
kijönne ebből a palotából,beültetném a 8 éves kocsimba aztán haza hoznám és megdugnám a panelben.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen,a videó alapján nem lehet megmondani,hogy hogy hogyan nézhet ki a lány valójában.De az én felfogásom szerint ezek a plázacicák(javítsatok,ha nem)..Nem tudom,szerintem viszonylag kevés olyan tinilány élhet Magyarországon,akik gondolnak egyet,és vesznek egy Kors táskát pl.Nem azt vonom kétségbe,hogy egyáltalán nincsen,de amikor én az Arénába vagyok,soha nem láttam senkit abban az üzletben.
2015. ápr. 4. 00:07
8/9 anonim válasza:
Nekem nem!
1. Ami itt látható, az reklám. Nem a valós élet!
2. A kinézet kevés egy tartós párkapcsolathoz. Az múlandó! A belső tulajdonságok is sokat számítanak.
9/9 anonim válasza:
amit a vidi bemutat az már nem plázacica szint.
a plázacicák általában alacsonyabb osztály béliek,akik többnek akarják mutatni magukat mint amik.
a vidi meg egy arisztokrata szinten lévő lányt sugall,akinek nem kell felvágnia,mert nála a jólét alap.
a menedzser sulikba járnak ilyen tini lányok,ahol 2-3 milla 1 tanév.
reggel sofőr hozza őket,úgy vannak felöltözve,mint egy szupermodell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!