Pasik, bejönnek a telt alkatú lányok/nők?
És itt most nem az elhízott nőkre gondolok,hanem azokra,akik nem 40 kilósak,de formás és arányos a testalkatuk.Például:
Manapság minden pasi,akivel találkozok(legalábbis a nagy részük)csak a csont sovány nőkért rajong,és szerintük az a dögös.
Kíváncsi vagyok az itteni férfiak véleményére is:)
Ki tudja, majd ha lesz dolgom ilyen nővel, elmondom. De nem zárkózom el.
23/F
Én nem szeretem a csontsovány vékony lányokat
Nagyon nem!!!
Ez viszont ami a képen van még elmegy, de ennél egy kicsit soványabb az ami nekem tetszik. (4-5 kiloval kevesebb)
Ahogy a nők is a szálkás izomzatért szoktak rajongani többnyire. Valaki a nagyobb izmokért, valaki a kevesebb, de látványosakért. Persze nem mindenki, de a többség igen, úgy a férfiaknak is van egy általános ideáljuk.
Érdekes mód a férfiideál sokat változott az idők során. Érdekes módon manapság sok férfi van oda a maszkulin nőkért, akiknek ugyanúgy kisportolt testük van, eléggé látható izmokkal míg a nők sokszor feminim arcberendezésű férfiideálokat állítanak.
A lényeget lehagytam... :D
Nem jönnek be. Nincs bajom vele, de nem indítanak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!