Pasik, nektek tetszenek az ilyen lányok? Ők igényesek?
Figyelt kérdés
Műköröm, szedett és festett szemöldök, szolis bőr, kontúrozott smink, vasalt haj, nagy mell és fenék, lapos has? Ők az ideálok?2015. ápr. 8. 13:35
21/24 anonim válasza:
Hadházi Laci szavaival illetve: Pirított r!banc, egy szóval: dugni
22/24 anonim válasza:
Smink meg a szedett szemöldök oké, az is ha vasalja a haját, mert én az egyenes hajat szerete inkább bár van jó hullámos is. Az se baj ha festett a körme de minek műköröm, jó eber férfi vagyok de lazán megnövesztem akár 2centisre is a körmöm úgy, hogy nem törik le semmitől, akkor csinálja ezt. A szolis bőrtől meg okádok, ember színe fehér ;) najó természetes napbarnított bőr bejön nekem de a turbó szoli nem. 22 hetero fiatalember
23/24 anonim válasza:
jó fenék és lapos has,vagyis rendszeresen jár edzeni és figyel a táplálkozására.
az igényes valahol itt kezdődik.
a kontúrozott sminkről és a túl nagy karomról leszoktatnám a többi okés.
amúgy a karom itt kilóg valamennyire,mert nagy műkörömmel nem lehet rendesen minden beleadva edzeni,markolni a súlyzórudat,húzódzkodót.
24/24 anonim válasza:
"persze, kinek nem?
csak az álszent irigy fiúk kárognak itt, mert tudják hogy soha nem fognak megkapni egy ilyen csajt."
Figyelj, én tudom, hogy össze tudnék ozni magamnak ilyen nőt mégis annyira undorítóak, pedig alapból a barna hajú lányok jönnek be de ez valahogy megszégyeníti azt a halmazt. Hidd el tényleg össze tudok hozni egy ilyen nőt, nem térnék ki rá hogy hogy de nem jönnek be! 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!