Pasik, nektek tetszenek az ilyen lányok? Ők igényesek?
persze, kinek nem?
csak az álszent irigy fiúk kárognak itt, mert tudják hogy soha nem fognak megkapni egy ilyen csajt.
műköröm: felesleges, de láttam már szépet is, de úgy általában nem tetszik
szedett szemöldök: kötelező!
festett szemöldök: nem tetszik
szolis bőr: fújj
kontúrozott smink: nem tudom, mi az, de gondolom, túl sok, szóval nem tetszik
vasalt haj: nem tetszik, olyan mintha beszopta volna egy boci a fejét
nagy mell: mindegy mekkora, csak formás legyen
nagy fenék: ne nagy legyen, hanem formás
lapos has: nem kell, hogy deszka legyen, de ne legyenek hurkák
szóval nem, nekem ez nem ideál és igényesség, amit leírtál
Műköröm: NEM
szedett és festett szemöldök: NEM
szolis bőr: nem
kontúrozott smink: NEM
vasalt haj: nem
nagy mell: az jó, de végül is mindegy mekkora, csak igazi legyen
és fenék: csak annyi, hogy azért legalább látszódjon, hogy van feneke
lapos has: attól függ, de nem tartozik a kedvenceim közé
"csak az álszent irigy fiúk kárognak itt, mert tudják hogy soha nem fognak megkapni egy ilyen csajt."
Jaja, nem úgy, mint a kiélt fejjel is töretlenül becsületes, vén burzsujok, mi?
Az asszonykámat is önmagáért szeretem. Sose szorult rá, hogy mesefigurává fesse magát.
Nekem tetszenek. Ja, igényesek. De csak ha ízléses a smink és a szolit, stb nem vitték túlzásba. Akkor akár baromi jó is lehet az összhatás. Ezerszer jobb egy ilyen csaj, mint reggel azok a csajok a metrón akik nem sminkelnek, pattanásosak, fakó arccal, karikás szemmel, zsíros hajjal, rossz rájuk nézni. Pedig alapból ők is szépek lennének.
A nagy mell egy adottság, de nem kötelező, elég ha formás a cici. A vasalt haj megintcsak egyénfüggő, valakinek tök jól áll a göndör haj - csak legyen ápolt. A lapos has se kötelező de hogy sportos legyen az annál inkább! Meg ha olyan ruhákat vesz fel, ami kiadja az alakját, hát igen, akkor illik h jó teste legyen. Az is igényesség kategória, ha valaki karban tartja a testét.
A kontúrozott smink viszont nemtom milyen :/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!