Szerintetek elérhető, hogy más típusú pasik tetszenek, mint akik eddig? Mert akik bejönnek, mindig csak kihasználnak.
Figyelt kérdés
Elég nehéz elképzelnem, nem tudom, hogy megtudnék-e kívánni pl. más stílusú srácot... Nem a rosszfiúk jönnek be, csak valahogy mindig olyanok, akik kissé szexmániások, meg lazán kezelnek mindent, a nőket is... És szeretnék most már rendes, visszafogottabb srácokkal ismerkedni, de nem tudom, lehetséges-e, hogy megváltozzon az ízlésem ilyen téren...
19/L
2015. márc. 20. 12:49
1/13 anonim válasza:
Ez inkább felfogás kérdése... A gond itt kezdődik.
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontos a szex egy kapcsolatban, és ha az nem működik, akkor nem érzem jól magam... Ez van. És eddig mindig csak olyan srácokkal volt jó, akik meg személyiségre nem jöttek be...:(
2015. márc. 20. 12:53
3/13 anonim válasza:
1-es vagyok. A probléma nem ez, egy csendesebb "jófiús" pasi is lehet jó az ágyban. Csak ha neked ez nem jön be, akkor...?
4/13 A kérdező kommentje:
Volt egy ilyen barátom, de valahogy hiányzott a szenvedély...
2015. márc. 20. 12:59
5/13 anonim válasza:
megint 1-es. Mindenki más és más, de ha keresel találsz. Ha nem is a 100%-os harmóniát, de talán egy kis kompromisszummal olyat akivel ezt meg tudod közelíteni. Sajnos az igényeket át kell gondolni ha VALÓBAN bensőségesebb, komolyabb dologra vágysz.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért gondolkodtam el, hogy másokkal kéne megpróbálni, mert elegem van már..
2015. márc. 20. 13:04
7/13 anonim válasza:
1-es újfent. Próbálkozz csak, bajod egyébként sem lehet abból ha többféle embert is megismersz, és ki tudja, lehet hogy egy olyan pasit akarsz majd akiről korábban nem képzelted volna hogy vele tudnál lenni. Egyébként sincs ráírva senkire sem, hogy milyen. Engem pont nemrég utasítottak el azzal, hogy túl jófiús vagyok. Ha ágyba tudtam volna vinni az illetőt valószínűleg nem ezt mondta volna. Attól, hogy emberként viselkedek mindenkivel, tisztelettel, kiváltképp a nőkkel, és normális racionális, felnőtt ember vagyok, még nyitott vagyok a szexre is, nagyon is... Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen...
8/13 anonim válasza:
Mondjuk ha a gimis időszakomra gondolok vissza, akkor a nagyon pörgős társasági életet élő menő srácok és a lúzerebb srácokon kívül, voltak még jól tanuló jól sportoló srácok is, akik nem keresték a népszerűséget, csak ritkán jártak bulizni, de mégis volt tekintélyük (országosan jegyzett sporteredményeik miatt), férfias fellépésük. Komoly kapcsolataik voltak jó csajokkal, pont ők azok akik legnagyobb arányban családot alapította, máig együtt vannak 20 körüli éve megismert csajokkal.
9/13 A kérdező kommentje:
Igaz, sokszor ítélek elsőre is, de több olyan tapasztalatom is volt már, hogy a szex nem igazán stimmelt... De mondjuk nem ennek kéne lennie a legfontosabbnak hosszú távon.
2015. márc. 20. 13:13
10/13 anonim válasza:
Szerintem egyenlőre maradj a szexnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!