Vajon láthattam-e "életem szerelmét" álmomban? Tudom furán hangzik de egyszerűen nem tudoom kivrni a fejemből!
Ne akarj az álmaidban élni,mert el fogsz felejteni igazából élni.
Inkább felejtsd el és ha megtalálnád az életben,akkor kellemesen fogsz csalódni és felhívsz engem a lottószámokkal.
Lathattad eleted szerelmet almodban. En 3 eve meg kb 1 honapja harom napon keresztul azt almodtam hogy egy magas szoke haju, zold szemu fiuval tancolok de ebredesnel nem emlekeztem az arcara.( csodalkoztam is hogy miert szoke mikor nem volt az esetem a szoke haj) kovetkezo nap megismerkedtem egy fiuval honfoglalon. Beszelgetni kezdtunk es csodak csodajara magas volt, szoke es zold szemu. Azota is egyutt vagyunk neki es nekem is elso es remeljuk utolso kapcsolatunk :)
18/L 20,5/F
Csak olyan emberek szerepelhetnek az álmaidban akiket már láttál valahol.
Az agy nem képes kitalálni bármit , szóval lehet hogy a tv-ben vagy a metrón láttad az illetőt csak nem figyeltél rá eléggé de a peréférikus látásod eltárolta az infót róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!