Fiúk! Ti hogyan ismerkedtek diszkóba?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és azért elég gyakran járok diszkóba és őszintén egyre furcsább dolgokkal találkozok.Volt aki huzogatta a hajam, böködött. És nem tudom ezt most jó vagy rossz jelnek kéne vennem.?? Én nem egészen így képzeném el egy srác közeledését.2015. ápr. 7. 17:35
1/13 anonim válasza:
Ha ezek kiborítottak, akkor én inkább le sem írom miket művelek. Ne a discoba várd, hogy valaki egy Coelho idézettel nyisson
2/13 anonim válasza:
Elég botor dolog ha normális srácok közeledésére számítasz egy disco.ban .:DD Most őszintén hány disco.s ismerkedésből lett normális kapcsolat féle a vége???
3/13 A kérdező kommentje:
Igazad van benne...de akkor most hol lehet ismerkedni?? Talán jobb a társkereső ???
2015. ápr. 7. 17:46
4/13 anonim válasza:
Ezer és egy helyen lehet ismerkedni, főleg egy 17 éves lánynak. Diszkó talán a legrosszabb ezek közül...
5/13 anonim válasza:
Én sehogy, mert nem járok diszkóba.
6/13 anonim válasza:
2# Hát én a mostani barátnőmet a facebakkon jelöltem be.:)) Kicsit szégyellem hogy bejelöltem.:/ de akkor most nem ismernem :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !!
2015. ápr. 7. 23:02
8/13 anonim válasza:
Jár még valaki diszkóba?
Amugy, attol fugg milyen fiut akarsz.
ha pl... valakit aki muvesz lelek akkor galeria. stb...
18/f
9/13 anonim válasza:
Baromság, amiket írtok. És rossz sztereotípia. Mindenhol vannak barmok, persze, igaz, hogy a discoban több van, de ha egy normális srác megy oda hozzátok, ne küldjétek el csak azért, mert discoban vagytok. Valaki kérdezte, h volt-e már normális kapcsolat discoban. Mért, mit gondolsz, hol a faszban kéne ismerkedniük a fiataloknak, ha nem egy szórakozóhelyen? Nekem 2 komoly kapcsolatom is született discoból. 30 vagyok és még mindig bulizom, van komoly kapcsolatom, már nem ismerkedem emiatt a buliban. De ne okoskodjon, aki tízszer volt discoban életében.
10/13 anonim válasza:
Papi nem okoskodtam ugyan az volt a lényege a mondanivalómnak mint amit írtál... a disco.ban több a barom. Sajnálom hogy túl feszesen veszed a dolgokat.... többet kéne szórakozóhelyekre járnod.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!