Lehetséges ilyen vagy ez hülyeség? 21L
bocsi
*mond
Hát akkor lehet...
Én őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs, hogyan lehet közeledni egy veled egykorú lányhoz. Hideg, távolságtartó érzést áraszt magából felém és én nem is nagyon mernék ezen a vonalon átlépni annál a lánynál, aki pont annyi idős, mint Te és az osztálytársam is egyben. A dolog apropója, hogy egy 30-40-es nőnek simán elkezdek udvarolni, csapom a szelet és azonnal megtalálom a közös hangot! Mégis... egy 21 éves lánynak udvarolni? Nem megy! Legalább is ha jeleket küld sem hiszem, hogy merném értelmezni.
A lány szokott tőlem angol segítséget kérni, vagy tanácsot számítógéppel kapcsolatban, néha egész közel jön, hozzámér mikor mellettem áll, de úgy hiszem túl sokat látok a dologba és nem mernék lépni ez ügyben. A korombéliekkel nem megy! Ha akarna valamit, neki kéne lépnie. Nem tudom jobban megmagyarázni.
(hozzáteszem nem ez az első eset, más korombéli lányoknál is ezt érzem)
24/F
Simán lehet, van aki ügyetlenebb ebben, kell neki idő, amíg megtanulja. Meg ez is egy tudás, kulturáltság kérdése is, valóban, nem mindenki tudja, hogy kell belefogni. Mondjuk túl direktnek és ezért túl tolakodónak érzi elhívni egy lányt moziba/bárhová. Nehéz eset - ebből a szempontból, viszont lehet, hogy amúgy érdekes/értékes ember.
Viszont olyan is van, hogy egy félénk ember, egy nála is félénkebb társaságában felbátorodik (legyél félénk :-) ). Nem biztos, hogy tudsz rajta segíteni, néha sok idő és sok emberrel kell próbálkozni, hogy ezen túl legyen. Esetleg azt lehet, hogy amúgy szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor csak úgy próbáltok együtt lenni, mint barátok, aztán a szerelem meg majd kialakul, vagy nem és az hátha átlendíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!