Ha tetszem egy fiúnak, és látja, hogy egy másik sráccal nagyon jól elvagyunk, akkor az felébresztheti benne a vadászösztönt? Vagy hülyeség, és azt fogja hinni, nincs esélye?
Figyelt kérdés
Próbálom érzékeltetni vele, hogy bejön, és szerintem én is csak neki, csak nem mer jobban közeledni szerintem...2015. ápr. 1. 16:25
1/10 anonim válasza:
Nem. Ha eddig is félt közeledni hozzád, akkor innentől kezdve majd azt hiszi, hogy találtál mást, és hagyni fog.
2/10 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy vele kéne jol ellenned ha azt akarod, h kezdemenyezzen? Nem vmi más pasival???
3/10 anonim válasza:
ahogy első mondja, ha alapból félénk és bizonytalan akkor csak jobban elijeszti. A vadász ösztön csak a magabiztosabb, alfább srácokban indúl be ilyenkor.
5/10 anonim válasza:
hülyeség, és azt fogja hinni, nincs esélye
6/10 anonim válasza:
Akkor nyiss Te felé. Ha mással lát, akkor mész a levesbe.
Ez a trükk csak a hülye filmekben jön be.
7/10 anonim válasza:
Ne kísérletezz ilyenekkel, butaság.
Mond meg neki.
8/10 anonim válasza:
Jah, miert nem vele logsz? Istenem, noi logika...
9/10 MolotovPunk válasza:
Na végig olvastam a hozzászólásokat és el kell mondjam a leírtak alapján az egyes válaszolónak van igaza.
Tehát most vagy el kezdesz te közeledni a srác felé,vagy elképzelhető,hogy 1 hét múlva a srác más csajjal lesz el és közben majd szomorúan nézheted őket. :D
Viszont akkor már késő bánat lesz az egész dolog...
10/10 anonim válasza:
Juuuuj de cuki az a srác ! Hogyan szerezhetném meg ? Hmmm.Megvan ! Megdugatom magam valaki mással !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!