Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket idegesít, ha a másik...

Titeket idegesít, ha a másik csak nagyon ritkán ír vissza faecookon?

Figyelt kérdés
Mármint hogy eltelnek fél napok is.
2015. márc. 28. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen!! Nagyon!
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem.
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha akarok valamit felhívom.
2015. márc. 28. 17:41
 4/12 anonim ***** válasza:
nem faszbukozok
2015. márc. 28. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
facebook magyarul f asz képek?
2015. márc. 28. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
le**. Ha ír ír, ha nem nem. Aki nem ír, arra nem érdemes várni :)
2015. márc. 28. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Néha, ha esetleg épp unatkozom vagy valami de amúgy nem szokott. Nyilván a másik sem a Facebook előtt ül egész nap, várva, hogy mikor írok, hogy azonnal reagálni tudjon, általában nem szokott idegesíteni, ha valaki éli az életét és nem azzal foglalkozik, hogy 0-24 a rendelkezésemre álljon. Van, hogy én is csak később válaszolok.
2015. márc. 28. 17:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem, mert van olyan, hogy nagyon elfoglalt vagyok, és csak fél-egy nap múlva jutok géphez, és hogy ez nagyon zavaró-e.. Elég sok órám van, meg sokat is járok el.
2015. márc. 28. 17:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Általában nem. El szoktam magam foglalni, és mire megnézem, hogy írt-e valaki, már vagy 3-4-en megtették.
2015. márc. 28. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Engem idegesít. Vagy ne facebookon beszéljünk soha, vagy akkor rendesen írjon vissza és válaszoljon normálisan. De az, hogy felteszek neki egy kérdést, ami mondjuk sürgős lenne, és éppen látom, hogy online van, de csak két nap múlva válaszol, az eléggé bosszantó lenne. Főleg, ha mondjuk a telefonszámát sem tudom. Kevésbé lényeges dolgoknál nem probléma, de ha valamire sürgősen szükségem van, vagy netalán egy folyamatos beszélgetést szeretnék, akkor elég valószínű, hogy idegesítene.
2015. márc. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!