Hogyan kell úgy megdícsérni egy lányt, hogy az ne legyen gáz sem nekem, sem ő ne érezze kellemetlenül magát ettől? Lányok, mesélnétek erről?
Mit kell másképpen csinálni pl. akkor ha valaki tényleg csak a tetszését fejezné ki, semmi nyomulási szándék nincs a dologban, csak szeretném tudatni valakivel, hogy mondjuk jó a pulcsija, cipője, kalapja, táskája, akármije? Mennyiben kell/lehet ezt másképpen csinálni, mint amikor van mögötte ismerkedési szándék, és ez csak egy kifogás lenne arra, hogy megismerkedjek az illetővel, beszélgetést kezdeményezzen az ember, stb.? (Engem inkább az elős érdekelne, de a második miatt sokszor úgy érzem, inkább nem kellene, mert rosszul fogják érteni, nyomulásnak veszik, pedig csak jól esne kimondani, amit gondolok, és talán a másik félnek is jól esne, ha szóvá tennék neki, hogy valami tetszik másoknak rajta.)
És ha valaki válaszolna, az is érdekes szempont lenne, hogy idegennel, és ismerőssel mennyire más a protokoll szerintetek?
Szerintem ez tok pozitiv dolog. Fontos, h visszajelzest kapjon egy ember, nekem jol esnek az ilyen apro bokok:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!