Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha összejönnék egy fiúval, és...

Ha összejönnék egy fiúval, és kiderülne róla, hogy szűz, akkor hogy kell vele viselkedni, hogy ne érezze magát kellemetlenül?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy kicsit erősíteni valamivel az önbizalmát, pláne, ha még félénk is...
2015. márc. 31. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne viselkedj vele anyáskodóan, mert az megalázó. Úgy viselkedj, mint egy normális sráccal, mert hogy ő is normális. Attól, hogy szűz, még nem más
2015. márc. 31. 11:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem más, és nem is tartom egyáltalán gáznak a dolgot. Csak naponta olvasok ilyet kb, hogy azért nem jön össze valaki egy lánnyal, mert az már nem szűz, és a srác meg igen...
2015. márc. 31. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Viselkedj vele normálisan, ahogy egyébként is viselkednél.
2015. márc. 31. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
elsőnek pettingelj vele és halaszd a szexet másik napra. Akkor lesz ideje felkészülni és nem kell egyből a lecsóba bele vágni.
2015. márc. 31. 11:32
 5/7 anonim válasza:
100%
tömd magadba cica
2015. márc. 31. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nalunk is ez volt, de en is szuz voltam. Hany evesek vagytok?

Egyszeruen , csokolozz vele bujj hozza ha fogdos ne huzodj el hanem bujj jobban oda(persze ha te is akarod) vagy epp tedd te ide-oda a kezet neha ha egyutt filmeztek vagy hasonlo. Ha merevedese van bujj oda ne szegyenloskodj nem fog miatta haragudni szerintem :D

2015. márc. 31. 13:43
 7/7 anonim válasza:
Ne hozd zavarba de filmezés közbe vagy ha együtt aludtok, akkor nyugodtan elkezdheted taperolni .. aztán előjön az ösztön és lehet hogy az ágyban kicsit se lesz félénk. Igaz, ha te vagy a tapasztaltabb akkor neked kell megtanítanod mindenre, de mivel szűz, ez abból a szempontból jó, hogy mindent úgy fog csinálni ahogy neked tetszik mivel hozzád fog alkalmazkodni, a te testedhez, reakcióidhoz.. én is így voltam ;) és mai napig együtt is vagyunk és még mindig ugyan olyan jó a szex, sőt.. :) L/16
2015. márc. 31. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!