Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 174 cm magas vagyok és nagyon...

174 cm magas vagyok és nagyon szeretem a magassarkúkat, viszont mikor viselem kicsit kellemetlenül érzem magam, mert úgy érzem túl magas vagyok. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A pasik szeretik vagy sem ha egy magas lány magassarkút hord?
2014. okt. 26. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik a magas szôkéket. :P
2014. okt. 26. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmi bajom nicns vele, hord, ha te azt szereted. Nem vagy még túlzottan magas.
2014. okt. 26. 09:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én "csak" 170 cm vagyok, de én is nagyon magasnak érzem magam +10 centivel, meg nem szeretek a partneremnél magasabb lenni. Ezért sem hordok magasat, csak ha olyan alkalom van, hogy kihagyhatatlan.
2014. okt. 26. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy magas ne foglalkozz vele:)) en 173 vagyok es hordok

A fiuknak ugy is tetszik a magassarku, csak olyat keress aki ugy is magasabb nalad:))

2014. okt. 26. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Cipő nélkül is alacsonyabb vagyok nálad, de engem nem zavarna, ha úgy kellene beszélgetnem egy lánnyal, hogy fél fejjel magasabb.

Magas vagy, ez van. A kérdés inkább az, téged mennyire zavarna úgy a dolog, hogy a legtöbb srác alacsonyabb tőled.

2014. okt. 26. 09:34
 6/7 anonim válasza:
szerintem hord nyugodtan. Nagyon csinos és szexi egy nő magassarkúban. A magassággal meg ne törődj. engem nem zavarna. :)
2014. okt. 26. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat hozzam jo felvehetned 187-188
2015. ápr. 7. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!