Mit csináljak hogy kicsit jobb legyen a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, (16 éves, én 15) aki nagyon tetszik. Régen nagyon jóban voltunk, most már csak köszönő viszonyban, de nem régen ugyanabba a társaságba 'keveredtünk' és együtt mentünk el szórakozni. Nagyon jól elvoltunk és én rájöttem, hogy nagyon bírom de most nem tudom hogyan próbáljak meg érdeklődni iránta, közeledni felé.2015. ápr. 5. 00:15
1/2 anonim válasza:
Egy szopás elég közel hozza az embereket.
2/2 anonim válasza:
hát mivel próbálkoztál eddig nála, hogy újra közelebb legyetek?
De ez lassan rossz kezd lenni, mert ha a lány fut a busz után... :S de próbáld meg mindenképp, ha te ennyire <3 !!
és amúgy tényleg talán ismerkedj olyannal, akit érdekelsz is, nem? :) pl engem lehet, hogy érdekelnél.. ismerkedj velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!