Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a párrommal jobb legyen a kapcsolatunk, mostanábban elég sokat veszekszünk szeretnék ezen változtattni, mit tegyek hogy ujra belém szeressen?
Hallottál már az öt szeretet nyelvről? Ezek nélkül nincs emberi kapcsolat!
Elismerő szavak (beszélgetés,dicséret,elismerés)
Minőségi idő (séta, kirándulás, társas program)
Ajándékozás (kapj vagy adj valamit)
Szívességek (kérhess, adhass)
Testi érintés (simogatás,összebújás)
A legfontosabb, hogy tudd, Te melyiket beszéled, és a párod melyiket beszéli! Ez annyit tesz, hogy melyikre van szükséged Neked, és melyikre Neki. Lehet több is. Ha ezek egyeznek, akkor ideális. Azt add, amit kapni szeretnél tőle. Ha ez kicsit eltér, akkor meg kell beszélnetek, hogy miből szeretnétek többet a másiktól. Ha viszont ez nagyon különbözik, akkor nem tudtok jól kommunikálni egymással!!! Bővebb leírást találsz róla a neten.
Mindkét félnek nyelni kell, s nem úgy értem most. :)
Én is elb**ztam most egy szuper csajjal eléggé, de megpróbálom majd helyrehozni, bár jó lenne, ha ő is így gondolkozna, mert sajnos vannak olyan dolgok, amiken csak ő tudna alakítani, elfogadni pl. a múltam, s túltenni magát rajta, de valszeg ez sose lesz meg sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!