Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz ha a lány kezdeményez?

Gáz ha a lány kezdeményez?

Figyelt kérdés
Huszon éves lány vagyok,facebookon ismerősöm már egy éve egy srác,személyesen is láttuk már egymást de nem vagyunk közelebbi ismerősök. Most nemrégen megböktem,erre visszabökött és ìrt is nekem,azt mondta nem keres tartós kapcsolatot,erre én mondtam neki,hogy nem is azért ìrtam,erre ő mondta,hogy csak viccelt. Aztán elég sokáig beszélgettünk,mondta,hogy nyitott mindenre,találkozhatunk is,és hogy majd még beszélünk. Meg azt is mondta hogy tetszem neki. Azóta nem keresett... Szerintetek miért? Azt is mondta,hogy zárkózott volt. Szerintetek nekem kéne keresni? Tetszik nekem,és rendes srácnak tűnik,viszont attól tartok,hogy az már rég rossz,ha az elején is nekem kell keresni valakit,meg lehet,hogy elijeszteném,azt hinné,hogy nyomulok. Közben az is lehet,hogy arra vár,hogy én erősìtsem meg.
2015. ápr. 4. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem
2015. ápr. 4. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Még mindig nem.
2015. ápr. 4. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Bár az nem gáz, hogy Te kezdeményezel, de ha egy idő után mindig csak te keresed, ő sosem, az azért már elgondolkoztató.
2015. ápr. 4. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 4. 13:02
 5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ez max pár idősebb embernek a szemében lehet szokatlan...
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha akarsz valamit, akkor neked kell.
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Nem élünk már a középkorban.

Azért arra vigyázz, hogy mit írsz! A neten megmarad kitörölhetetlenűl és késöbb esetleg kínos lehet!

Sok sikert! Sok locsolót neked!

2015. ápr. 4. 13:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!