Van annál szebb, mikor bunkó vagyok és még ő kér bocsánatot?
Randiztam egy nővel, nem túl okos, de jól néz ki. Nagyon megfoghattam, mert találkozni akar újra, pedig megmondtam neki konkrétan, hogy csak szeretkezni szándékozom vele, komoly kapcsolat nem kell, mert túl sokat beszél az exeiről. Erre bocsánatot kér több soron és kérdezi, ugye randizunk még?
Kész... :D
"Csak irigykedtek ;)"
Nagyon irigy vagyok rád :(
őő, vagy az is lehet, hogy 28 éves vagyok, és inkább egy normális nőt szeretnék, nem egy k.vát.. Bp-n élek, akármelyik szórakozóhelyen fel lehet szedni 20éves p.csát 15 perc alatt, akinek tetszik, hogy idősebb vagyok, van saját lakásom, autóm és önálló vagyok teljesen :D nehogy azt hidd, hogy egy ilyen nőt találni nagy érdem :D olyan nőt keress, aki kiáll melletted szeret, okos mellette intelligens és nem csak dugni tudtok, na ilyet találni már nem tudsz mi? :D sajnállak öreg, hogy ilyen szintnél leragadsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!