Miért kért bocsánatot?
Figyelt kérdés
Ma beszélgettem az egyik lánnyal Skype-on és kicsit lenéző volt ami általában nem jellemző rá.(Alakulóban van köztünk valami ) És aztán mikor vége lett a beszélgetesnek írt nekem egy SMS-t amiben az állt, hogy: ne haragudj a maiért fáradt és nyúzott vagyok Bocsi :/ :* jó éjt puszi :*
Alakulóban van köztünk valami
2015. febr. 5. 00:09
1/6 anonim válasza:
Ahhhhhhh neeeeeee nincs Isten..........
5/6 anonim válasza:
Szerinted miért kért bocsánatot???? Leírásba lepötyögted... De segítek azért mert lenéző volt -.- #1 voltam
6/6 anonim válasza:
Kérdező, ne haragudj, de tudod egyáltalán, hogy miket irkálsz?
Felteszed ezt a kérdést, hogy "Miért kért bocsánatot?" Alatta meg te magad válaszolod meg, hogy beszéltetek Skype-on és kicsit lenéző volt...
Akkor tényleg nem világos számodra, hogy miért kért bocsánatot?
Tényleg nem rosszból mondom, de nagyon fáradt lehetsz, inkább feküdj le aludni, az jót tesz majd neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!