1/6 anonim válasza:
ertelmetlen a kerdesed, mert persze hogy vannak ilyenek. mindenfele nok vannak. a legszelsosegesebb , ami valasz a kerdesedre: az aszexualis nok csoportja, oket egyaltalan nem erdekli a szex, nem hogy a legfontosabb legyen nekik.
egyebkent mi ihlette a kerdest??
2/6 anonim válasza:
A szex igenis fontos egy kapcsolatban. Te nem kivánod?
3/6 A kérdező kommentje:
volt, hogy többször is találkoztam egy nővel (3-4x) és utána valahogy annyiba maradt az egész, és már másodszorra fordult elő olyan, hogy fb-n amikor pár hónappal később érdeklődtem nála vagy beszéltem vele pár szót, megkérdeztem tőle, hogy mi volt a probléma, miért nem alakult ki semmi szerinte, és lényegében az volt a válasz mind a két esetben, hogy ennyi találkozás után nem nyomultam még rá és azt hitte nem akarok tőle semmit.. most akkor 4 találkozás után rá kéne hajtanom a szexre, különben érdektelen leszek nekik? én előbb szeretném a másikat teljesen megismerni
2015. ápr. 3. 22:38
4/6 A kérdező kommentje:
2) de igen, nekem is fontos, de elég zárkózott vagyok és intim dolgokra nem vagyok képes azokkal akiket nem ismerek eléggé
2015. ápr. 3. 22:39
5/6 anonim válasza:
Ez mondjuk szerintem sem normális, nem kellett volna pár találkozás után lekoptatni. Adtál jeleket, hogy érdeklődsz iránta szexuálisan is? Lehet, hogy a legtöbb nő ennyi randi után már kivánja a szexet, de az esélyt azért megadhatnák. Miért vagy zárkózott? Tapasztalatlan vagy fiatal vagy?
6/6 A kérdező kommentje:
ilyen típus vagyok :S matekban magabiztosabb vagyok mint ismerkedésben :D úgy enyhén szólva :D
én próbáltam jelet adni, de néha úgy érzem nekem ez nem igazán megy :\
amúgy 27 éves vagyok, tapasztalatlan nem vagyok, volt már barátnőm, de ettől még nem megy az ismerkedés
2015. ápr. 3. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!