Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi az ami meg tud fogni...

Fiúk! Mi az ami meg tud fogni titeket egy lányban?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt gyk-n olyan kérdéseket, hogy melyik fiúnak milyen külsejű/személyiségű lányok jönnek be. A válaszok 70%-a a "nem kell tökéletesnek lennie, nincs konkrétum, csak fogjon meg" típusú válasz volt. De mi az, ami megfog titeket? Hang, mozgás, érdeklődési kör? Ha tapasztaltatok már olyat, hogy valami megfogott egy lányban, konkrétan mi volt az? Személyes tapasztalatokat várok:)

2015. ápr. 2. 18:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ami már megfogott:

stílus

mosoly

humor

ész

vélemény

alkat

szem

2015. ápr. 2. 18:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Az amit nem tudok megmagyarázni szavakkal-
2015. ápr. 2. 18:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha normális és őszinte. Az ilyen lány annyira ritka, hogy más igényeim már nincsenek is.
2015. ápr. 2. 18:42
 14/20 A kérdező kommentje:

de sok lány van, aki nem k...a, és szép is

mégis általában ők vannak egyedül

2015. ápr. 2. 18:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Küllemre elég, ha valami megfog benne. Lehet full átlagos arcú, testű. Nincsenek irreális vágyaim e téren. Belsőleg nagyon válogatós vagyok, hamar kiszűröm a defektes embereket. Egy kis ízelítő, ami nekem bejön: interaktív kommunikáció, humor, kedvesség, báj, kifinomultság, kellemes hanglejtés (affektálás mentesség), nyitottság a világra, emberekre, saját magára, kíváncsiság, játékosság, szenvedély, túlfűtöttség hűség társaságában, odaadó, alkalmazkodóképesség, megértés, viselkedni tudás képessége, intellektus, intelligencia. Ezek fognak meg. Vagy ezek bizonyos variációi.
2015. ápr. 2. 18:47
 16/20 A kérdező kommentje:

meg írhatnátok konkrétumokat is, például jelenlegi párotokban (ha van), vagy egy lányban, akit szerettetek

mi volt az bennük, ami különlegessé, mássá teszi őket

hisz sok szép és értelmes lány van, mégsem kell mindegyik (pl: az hogy ugyanannak a focicsapatnak szurkol mint én, vagy hogy ő is a jazz zenét szereti, vagy hogy vintage stílust képviselt, vagy hogy sokat olvas...tudom is én mi kell nektek:D) szóval egész konkrétan

2015. ápr. 2. 18:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha türelmes, és tényleg aranyos szeretne lenni.
2015. ápr. 2. 18:54
 18/20 anonim válasza:
Legyen okos,stílusos,legyenek hasonlóságok bennünk :)
2015. ápr. 2. 19:21
 19/20 Kisboltos ***** válasza:
Nekem van egy konkrét női frizura, ami bár 10 nőből csak 1-en áll jól, de az az 1 a 10-ből mindig elvarázsol, és azon kapom magam, hogy csak őt nézem.
2015. ápr. 2. 20:54
 20/20 anonim válasza:
18/19 vagyok azt elfelejtettem,hogy a vörös hajú lányok 10-ből 9x elvarázsolnak :D
2015. ápr. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!