Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi vonzó van egy átlagos lányban?

Mi vonzó van egy átlagos lányban?

Figyelt kérdés

Átlagos gyerekarcom van, hosszú hajam, és az alakomon sem felel meg a mai nőideálnak. Sminkelni nem nagyon szoktam, szép a bőröm (max munkába használok korrektort meg szempillaspirált). Sajnos szegény családból származom, így nagyon kevés ruhám van, azok sem a legdivatosabbak. A 13-14 éves kori holmijaimat hordom. Amióta dolgozom sem állok jobban, mire mindent befizetek, jó, hogy nem vagyok mínuszban.

Jellemre is inkább egyszerűbb vagyok, nem bulizós, viszont szeretek beszélgetni, és társaságba járni.

Mégis 14 éves korom óta rengeteg srácnak tetszettem, sokan akartak járni velem, és valami elsőre megfogja bennem az embereket.

Munkában is sokszor megdicsértek, milyen szép vagyok, meg aranyos, holott egyenruhában dolgozom, és fel van tűzve a hajam. Több amatőr fotós ismerősöm is felkért már, hogy modellkedjek nekik.

Egy hétig voltam társkeresőn, napi 4-500-as nézettséget ért el a profilom, máig nem értem, miért.

Nemrég egy fiúbarátom haverja megkeresett, eredeti-e a hajszínem, mert nagyon tetszem neki, főleg a hajam.

"Hát, te tényleg gyönyörű vagy". Ezzel kezdte az első beszélgetést.

Ennyire nő kell mindenkinek?

21L

2015. márc. 11. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért van ez, mert egy normális ember és nő vagy, 2 lábbal a földön. Piros pont :) 29F
2015. márc. 11. 10:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Vagy lehet csak te gondolod így.. Egy képet tudsz mutatni magadról?
2015. márc. 11. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenki szereti a modell típusú nőket, ahogyan én sem. Nekem mindig is azok a nők tetszettek, akikre azt lehet mondani, hogy természetes szépség - valószínűleg ilyen vagy te is. Nem szeretem azt, ha elmegyünk valahova, akkor előtte 1 óra ruhapróba, 1 óra sminkelés, stb.. No meg általában a fent említett típusú nők sokkal felszínesebbek mint egy egyszerű átlagos nő. Ennyire egyszerű :)
2015. márc. 11. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Valószínű csak te gondolod magadról, hogy átlagos vagy.
2015. márc. 11. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert elérhetőbbnek tartanak.
2015. márc. 11. 10:31
 6/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
Elképzelhető, hogy te ugyan átlagosnak tartod magad, ugyanakkor mások meg szépnek, legalábbis az átlagtól szebbnek.
2015. márc. 11. 10:39
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

hogyan szerezzünk "burkoltan" 20 új rajongót. na az ilyen szánalmas lépéseid miatt. most kiírtál egy kérdést ami igazából önmagad totális fényezése (engeteg srácnak tetszettem, sokan akartak járni velem, munkában is sokszor megdicsértek, több ismerősöm is felkért már hogy modellkedjek nekik, napi 4-500as nézettséget ért el a profilom).

egy rövid kérdésen belül ennyi önfényezést ragadtam ki és ez még kb csak a fele :D

szánalmas vagy drága kérdező, panaszkodásnak beállított öndícséret, ez a legalja... ülj le és veregesd meg a vállaidat helyettem

2015. márc. 11. 10:44
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem írtam semmi olyat, ami nem lenne igaz.
2015. márc. 11. 10:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Igazából a legtöbbünk számára a szép pont az, ha egy nőn minden harmonikusan "átlagos". (Nem túl nagy és nem is túl kicsi magasság, testsúly, orr, száj, fül, cici, fenék...), jellemre is az ha se nem túl harsány, se nem túl visszafogott, hozzánk mérten ne legyen túl sikeres karrierben se (egy ilyen nő mellett nehezebb férfinak érezni magát az embernek), de azért tartson e téren is valahol.
2015. márc. 11. 10:47
 10/14 anonim ***** válasza:

Az átlagos nők keresettek mert megközelíthetőek és nincs velük annyi munka, és nem szívja az ember a fogát ha mégis mással megy el randizni, hiszen van belőlük bőven.

Messze nem annyira körülményesek mint a szép nők, nem flegmáznak és játsszák a megközelíthetetlent, nem kell hozzájuk (nagyon) jóképűnek vagy gazdagnak lenni. Egy átlagos nőt a férfi nem helyez piedesztálra, sokkal inkább érzi magát egyenrangúnak mint a nagyon jó nőknél, ahol az ember már azon is felvidul ha elhívhatja randira. Egy átlagos nővel a férfi sokkal magabiztosabb, könnyebben kezdeményez és irányítja a randi menetét, hiszen ha összejön jó, ha nem akkor majd jön a következő. "Biztonságosabb" is az átlagos nő mert sokkal kisebb eséllyel ver át, a jó nők szoktak elsősorban szórakozni és bókokat gyűjteni.

Az egyik legfontosabb szempont pedig a dominancia, mert egy átlagos nő elég gyakran önbizalomhiányos és könnyen horogra akad néhány jól megválasztott bókkal, és már egy kis figyelemnek is nagyon tud örülni, ennek megfelelően nem nagyon szokta húzni a szexet sem, mert meg akar felelni a figyelmes férfinak. Magyarán könnyű préda.

2015. márc. 11. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!