Mi vonzó van egy átlagos lányban?
Átlagos gyerekarcom van, hosszú hajam, és az alakomon sem felel meg a mai nőideálnak. Sminkelni nem nagyon szoktam, szép a bőröm (max munkába használok korrektort meg szempillaspirált). Sajnos szegény családból származom, így nagyon kevés ruhám van, azok sem a legdivatosabbak. A 13-14 éves kori holmijaimat hordom. Amióta dolgozom sem állok jobban, mire mindent befizetek, jó, hogy nem vagyok mínuszban.
Jellemre is inkább egyszerűbb vagyok, nem bulizós, viszont szeretek beszélgetni, és társaságba járni.
Mégis 14 éves korom óta rengeteg srácnak tetszettem, sokan akartak járni velem, és valami elsőre megfogja bennem az embereket.
Munkában is sokszor megdicsértek, milyen szép vagyok, meg aranyos, holott egyenruhában dolgozom, és fel van tűzve a hajam. Több amatőr fotós ismerősöm is felkért már, hogy modellkedjek nekik.
Egy hétig voltam társkeresőn, napi 4-500-as nézettséget ért el a profilom, máig nem értem, miért.
Nemrég egy fiúbarátom haverja megkeresett, eredeti-e a hajszínem, mert nagyon tetszem neki, főleg a hajam.
"Hát, te tényleg gyönyörű vagy". Ezzel kezdte az első beszélgetést.
Ennyire nő kell mindenkinek?
21L
7-es vagyok
persze, nem írtál olyat ami ne lenne igaz, ezt tökéletesen el is hiszem. de egy gazdag pasi se jön ide kérkedni és ír ki egy olyan kérdést hogy "olyan gazdag vagyok hogy nem tudom mire költeni a pénzem. már a suliban is én voltam a leggazdagabb, de azóta csak még több pénzem lett". na ez kb ugyanaz csak te azzal menőztél hogy mennyi srácnak bejössz nem pénzzel. attól mert igaz még nem kötelező ide kiírnod, mások se csinálnak ilyet (pl amit leírtam) vagy ha mégis akkor ők is ugyanúgy szánalmasak.
a kérdésed kiírásának nem az ismerkedés (hisz van elég rajongód ezek szerint) volt a célja, nem volt semmi célja igazából csak hogy önmagadat fényezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!