Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt borsod megyei 20-30...

Van itt borsod megyei 20-30 év közötti helyes pasi? 21 éves szép arcú csinos lány vagyok.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 15:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

jo hogy felrakok par vicces kerdest a moderator egybol torli. itt meg ossza 3oldalon at az eszet ez az allitolag csinos liba (latott valaki mar kepet rola?) de ezt meg hagyjak..

en nem hiszem hogy annyira csinos lanynak muszaly lenne itt keresni 3dikat, eloben semmi esely?

2015. ápr. 5. 11:28
 32/38 A kérdező kommentje:
A kiírásom teljesen rendben van, sőt még kérdőjel is van a végén, csak hát az olvasók nagy többsége nem tudja ezt értelmezni. Ha nem ismersz magadra, akkor nem neked szól a kiírás, ergo ne válaszolj, de úgy is válaszolni fogsz, mert nem bírod megállni, hogy egy szép lányt, aki visszautasított téged ne írkálj neki okoskodásokat és ne kritizáld! Leírtam ezzel kapcsolatosan már mindent az előzőekben, viszont kezd úgy tűnni nekem, hogy azok akik, azt írták nekem, hogy annyira nem szeretnének velem ismerkedni, még is írkálnak nekem és telesen mindegy, hogy miket, de még is írnak. Szóval nem kell ez a negatív taktikus flörtike itt, mivel én nem szeretnék ismerkedni az ide írókkal, ezt jó párszor leírtam nektek! Beszélgessetek itt egymással csak nyugodtan, viszont én az itteni diskurzusban már nem veszek részt veletek, leírtam mindent, de azért majd olvasgatom, az újabb okoskodó hozzá szólásokat! :)
2015. ápr. 5. 16:23
 33/38 anonim ***** válasza:

Látom, azért próbálsz mindent beleadni, hogy intelligensnek tűnj :)

Mit szólnál hozzá, ha véletlenül valaki bejelentené ezt a kérdést, mivel magadat hirdetve hirdetésnek minősül? Megállna a csemegézés.

2015. ápr. 5. 17:11
 34/38 A kérdező kommentje:

Én egy normális kérdést írtam ki, csak is a szabályoknak megfelelően normális embereknek! Te ide csak vitatkozni jársz, azért mert meg vagy sértve, mert nem akartam veled ismerkedni privátba és téged az is zavar még, hogy reagálok az ideírtakhoz!

Úgy látom nem vagy tisztába a kérdések kiírásával kapcsolatban! Csak azért, mert neked nem tetszik egy kiírás,-ami a használati feltételeknek és szabályoknak teljesen megfelel-azért még nem fogják levenni a te kényed kedve szerint. Ha ez a kiírás zavar téged, akkor ne olvasd! Nézz körül, hogy mások milyen kérdéseket írkálnak ki és még is fent vannak. Érdekes lenne, hogy ha valakinek nem tetszik egy kiírás, ami teljesen a szabályoknak és használati feltételeknek megfelel, azt rögtön le is vennék, csak azért, mert őt zavarja. :D De neked nem a kiírásommal van problémád, mivel azzal nem is lehet, hanem azzal, hogy visszautasítottalak téged és próbálsz mindent megragadni, hogy okoskodj! :D Befejeztem az ide írkálást, szerintem érthető módon elmondtam mindent a sértődékeny visszautasított pasik részére, hogy viseljék el férfi módjára, ha egy nőnek nem kell. :) Nyugodtan írkáljatok továbbra is ide, nekem nincs több mondani valóm, elmondtam mindent, úgy hogy többet nem szólok hozzá az ide írtakhoz. :)

2015. ápr. 5. 20:16
 35/38 anonim ***** válasza:

Szakadjon rám a plafon, ha én egyszer is rádírtam, te sötét ló!

HÁNYSZOR ÍRJAM LE, HOGY NEM AZ VAN, HOGY TE NEM AKARTÁL VELEM ISMERKEDNI, HANEM HOGY RÁD SE ÍRTAM?! MESSZIRŐL KERÜLÖM AZ OLYANOKAT, MINT TE........

Nekem az szúrt szemet, hogy egy önhirdető felszínes pi_csa vagy, aki csak annyit tud magáról írni, hogy szép arcú és csinos (vagy nem...). Belsőd nincsen? Hol vannak a rossz tulajdonságaid? Hol vannak azok a tulajdonságok, amiket szeretsz egy férfiban? Az elég, hogy helyes? Ha már itt adsz fel apróhirdetést, akkor tedd meg normálisan.

2015. ápr. 5. 21:32
 36/38 anonim ***** válasza:
Jajj dehogy írok én neked...eddig sem tettem. Írtad, hogy ismerkedsz közértben, utcán, buliban, neten...de ezek szerint mégsem kellesz még a legalja borsodi cigánynak sem ha még mindig itt könyörögsz f..szért. :) Méghogy te válogatsz!? Aki arra sem méltat, hogy írjon neked, őt is te utasítottad el? Hm? Kíváncsi lennék, hogy hány"jelentkezővel" jutottatok túl az ötödik levélen!:)Szánalmas, sekélyes p...csa. :)
2015. ápr. 5. 22:24
 37/38 anonim ***** válasza:
kérdező, mindenkinek, aki olvassa, teljesen egyértelmű, hogy az itt válaszolók nem írtak neked :D ne játszd már az agyad :D a buta embereknek az a legnagyobb hibájuk, hogy azt hiszik, másoknak is csak annyi eszük van...
2015. ápr. 7. 05:57
 38/38 anonim ***** válasza:
(egyébként szerintem a kérdéssel semmi baj nincs, de utána a kommentjeid alapján...hát mondjuk úgy, hogy én nem ismerkednék veled :D )
2015. ápr. 7. 05:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!