Van itt borsod megyei 20-30 év közötti helyes pasi? 21 éves szép arcú csinos lány vagyok.
Épp úgy ahogy ilyen kérdéseket kiírni is csak a kétségbeesett csajok szoktak akiket mindig elküldenek.
Azért arra kíváncsi vagyok mennyinek mondtál igent aki rád és, találtál legalább egy pasit is akivel összehozható a dolog?
Utolsó előtti vagyok:
Honnan tudod, hogy nem lennék neked szimpatikus, ha te is valami szimpátiát nyilvánítanál? Akkor talán én se így állnék hozzád...
És csak hogy tudd. Nem csak a férfiak futnak a lányok után. Szép számmal előfordul ez fordítva is, márcsak az itt kiírt kérdések alapján is...
De látom, te sem bírod az elutasítást, mert akkor nem reagáltál volna így a hozzászólásomra ;)
De, én tisztában vagyok az ismerkedés definíciójával. Te, aki itt ismerkedik, egy olyan oldalon, ahova nem magunkat kínáló kérdéseket kellene kiírni, mégis kiírsz egy ilyen kérdést. Ne szólalj már meg szerintem :)
Az ismerkedés nem úgy működik, hogy kiírsz egy felszínes tulajdonságot az általad elvárt személyről "helyes pasi" (nehogy ne legyen az, fúúúújj hogy is ismerkednél már olyanokkal). "szép arcú csinos lány", és ha valakinek nem vagy az??
Egy egoista felszínes p*csa vagy, ezt minden normális ember látja...úgyhogy légyszi, ne kezdj velem szócsatába, mert csak beégeted magad ;)
Én én én én én, nekem, nekem, nekem.
Állandóan ezekről beszélsz. Mellesleg Egy köpésre lakom Borsod megyétől, 20 és 30 között és nem vagyok egy undorító pasi sem, de már kezdettől fogva ellenszenvet éreztem az írásaidat nézve.
Nem is küldtem neked képet, így nem is tudtál visszautasítani.
Érdekes felfogás, hogy neked jogod van játszani a hercegnőt meg értelmes pasik után követelőzni miközben tipikusan olyan csaj lehetsz akit csak szexre tartanak, semmi másra mert a személyiségedet nem szeretné meg senki...
És hányszor mondjam még el, hogy én nem küldtem neked képet? Nem azért írtam ide, mert csalódott vagyok amiatt, mert nem tetszem.....
Figyelj már...az "ismerkedés" kategória nem ismerkedésre való, hanem az emberek ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseiket osztják itt meg (legalábbis ezt kellene), hogy a válaszolók segítsenek neki..
Vagy te a "randi" kategóriába randizni jársz?
A "Szexualitás" kategóriába pedig szexelni?
Amúgy is én nem alkategóriánként olvasgatok itt, hanem ömlesztve az összes...
De tuti van sok pasi, aki vevő arra, hogy te milyen sötét vagy. Már csak azért sem írnék, mert nem nem a Legyen Ön is milliomos, hogy a sok közül legyek egy kiválasztott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!