Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt borsod megyei 20-30...

Van itt borsod megyei 20-30 év közötti helyes pasi? 21 éves szép arcú csinos lány vagyok.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 15:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Kérdező! Remélem meghalsz agytumorba. Akkor majd nem lesz ilyen arcod.
2015. ápr. 4. 17:48
 22/38 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, amiket írsz az mind engem igazol. Szerintem te is jól tudod, hogy mindig a nő dönt, ha viszont úgy gondolod, hogy nem, akkor nagyon tévhitben vagy az ismerkedés definiciójával kapcsolatban. Egy nő mindig több pasiból válogathat, a pasikról viszont ez fordítva nem mondható el, örülnek ha valaki szóba áll velük és nem utasítja vissza! Egy pasi csak akarhat bármit is egy nőtől, mindig a nő dönti el, hogy ad-e lehetőséget a pasinak vagy sem!
2015. ápr. 4. 22:02
 23/38 A kérdező kommentje:
Jaaa és még annyit, hogy itt engem senki nem utasított még vissza, én utasítok vissza pasikat, természetesen csak azokat, akik nekem nem szimpatikusak és ez alól te sem vagy kivétel utolsó előtti. :) Ide csak is a sértődött visszautasított pasik írkálnak, akik nem tudják elviselni, ha egy nő nemet mond nekik, és még azok, akik ezek mellett a visszautasított megsértődött pasik mellett szolidaritásból kiállnak, akik szintén pasik és így mint egy nagy csapat próbálnak itt trollkodni. :D
2015. ápr. 4. 22:14
 24/38 anonim ***** válasza:

Épp úgy ahogy ilyen kérdéseket kiírni is csak a kétségbeesett csajok szoktak akiket mindig elküldenek.

Azért arra kíváncsi vagyok mennyinek mondtál igent aki rád és, találtál legalább egy pasit is akivel összehozható a dolog?

2015. ápr. 4. 22:32
 25/38 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok:

Honnan tudod, hogy nem lennék neked szimpatikus, ha te is valami szimpátiát nyilvánítanál? Akkor talán én se így állnék hozzád...

És csak hogy tudd. Nem csak a férfiak futnak a lányok után. Szép számmal előfordul ez fordítva is, márcsak az itt kiírt kérdések alapján is...

De látom, te sem bírod az elutasítást, mert akkor nem reagáltál volna így a hozzászólásomra ;)

De, én tisztában vagyok az ismerkedés definíciójával. Te, aki itt ismerkedik, egy olyan oldalon, ahova nem magunkat kínáló kérdéseket kellene kiírni, mégis kiírsz egy ilyen kérdést. Ne szólalj már meg szerintem :)

Az ismerkedés nem úgy működik, hogy kiírsz egy felszínes tulajdonságot az általad elvárt személyről "helyes pasi" (nehogy ne legyen az, fúúúújj hogy is ismerkednél már olyanokkal). "szép arcú csinos lány", és ha valakinek nem vagy az??

Egy egoista felszínes p*csa vagy, ezt minden normális ember látja...úgyhogy légyszi, ne kezdj velem szócsatába, mert csak beégeted magad ;)

2015. ápr. 4. 23:10
 26/38 A kérdező kommentje:
Vannak pasik, akik szimpatikusak és vannak, akik nem. Akik ide írkálnak a kiírásom alá nem szimpatikusak és nem azért nem, mert ide írkálnak trollkodni, hanem azért, mert fotó alapján nem tetszik, ennyire egyszerű. Az ide írkálás az a pasiknál már a visszautasítás utáni fázis, amikor úgy érzik, hogy muszáj az ide írkálni valami kiokosításost, mert nemet mondtam nekik. :D Ha valaki nem szimpatikus fotóról, azzal nem ismerkedem, mert nem érdekel. Úgy látom túl misztifikálod azt, hogy hol ismerkedik egy szép csaj. Miért ne ismerkedhetnék itt is szép csajként?! És miből gondolod, hogy csak itt ismerkedem?! Számomra teljesen mindegy, hogy szórakozó helyen, a közértbe vagy akár neten. Teljesen mindegy, hogy hol, a lényeg, hogy szimpatikus legyen, akivel ismerkedem. Vagy úgy gondolod, hogy itt csak csúnya emberek vannak?! Mivel manapság mindenkinek internetje, ezért a neten ugyan azok az emberek találhatók meg, mint a közértben, a buszon, szórakozóhelyeken vagy bárhol, ergo nem teljesen mindegy, hogy hol flörtizgetek?! Akkor te, hogy kerülsz ide és miért olvasod a kiírásomat az ismerkedés rovatban?! Csak nem te is ismerkednél itt esetleg?! :) Írkálhatsz ide okoskodásokat, a lényeg, ha valaki nem szimpi nekem, az nem érdekel, és igen is fotó alapján döntöm el, hogy akarok-e ismerkedni vagy sem azzal, aki rám írt. Teljesen mindegy, hogy milyen internetes oldalon ismerkedek, minden ismerkedésnél ugyan az a módszer, vagyis ha tetszik valaki akkor szívesen ismerkedek vele, ha nem tetszik, akkor meg nem húzom az időmet feleslegesen. :)
2015. ápr. 5. 01:09
 27/38 anonim ***** válasza:

Én én én én én, nekem, nekem, nekem.

Állandóan ezekről beszélsz. Mellesleg Egy köpésre lakom Borsod megyétől, 20 és 30 között és nem vagyok egy undorító pasi sem, de már kezdettől fogva ellenszenvet éreztem az írásaidat nézve.

Nem is küldtem neked képet, így nem is tudtál visszautasítani.

Érdekes felfogás, hogy neked jogod van játszani a hercegnőt meg értelmes pasik után követelőzni miközben tipikusan olyan csaj lehetsz akit csak szexre tartanak, semmi másra mert a személyiségedet nem szeretné meg senki...

2015. ápr. 5. 01:42
 28/38 A kérdező kommentje:
Nahát, most nagyon szomorú lettem, hogy te, aki ilyen szépeket ír magáról, aki jó fej, okos pasi, aki elmondása szerint még nem is néz ki rosszul és még képet sem küldött magáról, és nem akart megismerni engem, hát teljesen a nőiességembe gázoltál ezzel. :D Hogy micsoda pasit szalasztottam el veled. :D Nem tudom, hogy lesz-e olyan pasi még valaha az életemben, akit ennyire fogok bánni, hogy nem jött össze vele még az ismerkedés sem! :) Remélem ezt a traumát egyszer sikerül feldolgoznom. :)
2015. ápr. 5. 02:38
 29/38 anonim ***** válasza:

És hányszor mondjam még el, hogy én nem küldtem neked képet? Nem azért írtam ide, mert csalódott vagyok amiatt, mert nem tetszem.....

Figyelj már...az "ismerkedés" kategória nem ismerkedésre való, hanem az emberek ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseiket osztják itt meg (legalábbis ezt kellene), hogy a válaszolók segítsenek neki..

Vagy te a "randi" kategóriába randizni jársz?

A "Szexualitás" kategóriába pedig szexelni?

Amúgy is én nem alkategóriánként olvasgatok itt, hanem ömlesztve az összes...

De tuti van sok pasi, aki vevő arra, hogy te milyen sötét vagy. Már csak azért sem írnék, mert nem nem a Legyen Ön is milliomos, hogy a sok közül legyek egy kiválasztott...

2015. ápr. 5. 10:32
 30/38 anonim ***** válasza:
mert ez nem a Legyen Ön is milliomos,*
2015. ápr. 5. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!