Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt borsod megyei 20-30...

Van itt borsod megyei 20-30 év közötti helyes pasi? 21 éves szép arcú csinos lány vagyok.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 2. 15:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
De sokat képzel magáról ez a borsodi cigány. :D
2015. ápr. 2. 15:29
 12/38 anonim ***** válasza:

Ilyenkor tényleg nem értem a kérdezőt és az agyán átsuhanó gondolatokat sem.

Te itt most egész pontosan azt vártad, hogy jobbnál jobb pasik nyalizzanak és hízelegjenek neked úgy, hogy te nyíltan kijelented, előbb küldjenek neked képet és te majd szemezgetsz?!

Hát azt várhatod, majd a talpnyaló pasik rohannak a kegyeidért esdekelni, de a normálisan nem fognak. Szóval ez egy öngól volt picinyem.

2015. ápr. 2. 15:36
 13/38 A kérdező kommentje:
Neked vagy nekem jön privátba a sok üzenet képpel?! Igen is vannak normális pasik itt és igen is csemegézek, mert mindig a nő választ és nem pedig fordítva.
2015. ápr. 2. 15:39
 14/38 anonim ***** válasza:
Akkor jól van te "nő". Sok sikert a normális pasikkal. :)
2015. ápr. 2. 15:42
 15/38 anonim ***** válasza:
Normális pasi nem itt "csajozik". Kamu képet én is tudok küldeni. :)
2015. ápr. 2. 15:42
 16/38 anonim ***** válasza:
A kérdésed alapján teljesen felszínes vagy. Eszem ágában sincs neked képet küldeni, pedig borsodi vagyok :D
2015. ápr. 2. 17:07
 17/38 anonim ***** válasza:

Ajj....igaza van Jaguarnak, ilyen felhívásra normális pasi nem válaszol...bár nem tudjuk, neked ki a normális.

Először is magadról semmit, csak elöljáróban belengetted, h szép és csinos vagy, meg hogy küldjenek képet és te majd válogatsz...hol érzed magad, valami ócskapiacon? Ne csodálkozz, ha a kínálat is ehhez méltó lesz.

2015. ápr. 2. 17:10
 18/38 anonim ***** válasza:
nincs kapas badmax? lehet tenyleg vissza kene venni az arcbol, maskepp nem kapsz harmadikat a pasihoz.
2015. ápr. 2. 18:51
 19/38 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hogy ide a kiírásom alá azok a pasik írogatnak, akiket privát üzenetben már jó párszor visszautasítottam és ezért megsértődve ők úgy gondolják, hogy ha ide írogatnak, akkor kompenzálva van az, hogy ő egy nőnek nem szimpatikus. Egy férfi legyen férfi és viselje el sértődés és szó nélkül, ha egy nőnek nem kell!
2015. ápr. 4. 16:21
 20/38 anonim ***** válasza:

Hát úgy látszik, én kivétel vagyok, mert nem is írtam rád. Felszínesnek tűnsz, arról nem is beszélve, nem az ócskapiacon vagy, hogy emberekből válogass ("csemegézz", mint a disznók).

Remélem, te is sértődés és szó nélkül kibírod, ha egy férfi (mint látod több is) visszautasít. Egy nő legyen nő!

2015. ápr. 4. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!