Van itt borsod megyei 20-30 év közötti helyes pasi? 21 éves szép arcú csinos lány vagyok.
Ilyenkor tényleg nem értem a kérdezőt és az agyán átsuhanó gondolatokat sem.
Te itt most egész pontosan azt vártad, hogy jobbnál jobb pasik nyalizzanak és hízelegjenek neked úgy, hogy te nyíltan kijelented, előbb küldjenek neked képet és te majd szemezgetsz?!
Hát azt várhatod, majd a talpnyaló pasik rohannak a kegyeidért esdekelni, de a normálisan nem fognak. Szóval ez egy öngól volt picinyem.
Ajj....igaza van Jaguarnak, ilyen felhívásra normális pasi nem válaszol...bár nem tudjuk, neked ki a normális.
Először is magadról semmit, csak elöljáróban belengetted, h szép és csinos vagy, meg hogy küldjenek képet és te majd válogatsz...hol érzed magad, valami ócskapiacon? Ne csodálkozz, ha a kínálat is ehhez méltó lesz.
Hát úgy látszik, én kivétel vagyok, mert nem is írtam rád. Felszínesnek tűnsz, arról nem is beszélve, nem az ócskapiacon vagy, hogy emberekből válogass ("csemegézz", mint a disznók).
Remélem, te is sértődés és szó nélkül kibírod, ha egy férfi (mint látod több is) visszautasít. Egy nő legyen nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!