Életem első "normális" bulijára milyen tanácsokat adnátok? 15/F
Figyelt kérdés
Házibuli, kb. 70-en leszünk.
Az a gáz, hogy kb. 35 embert ismerek, közülük pedig 5 emberrel vagyok olyan igazi jó kapcsolatban.
De én kis nyomi vagyok és nem vagyok túl kezdeményező.
Mit tegyek, ha a barátaim külön életre kelnek, tehát mások felé nyitnának és értelemszerűen nem akarnak engem is "magukkal cipelni" mindenkihez.
Én nekem nem megy az ismerkedés, pláne nem így-ilyen helyen.
Elég erősen piás rendezvény lesz, de én inni nem tervezek.
2015. ápr. 1. 19:15
1/6 anonim válasza:
maradj otthon gépezni akkor nyomi, INNI NEM TERVEZEK? ok
2/6 anonim válasza:
Semmiképpen ne menjél miniszoknyában.
3/6 anonim válasza:
Igyál alkoholt! minden meg van akkor oldva! bátrabb is leszel és bárkivel el tudsz beszélgetni! tapasztalat!
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindenhol szánalmasak a részegek, még buliban is. :"D
Inni nyugodtan ihatsz, de szerintem tudd a határaidat. :) Először szerintem még nem feltétlen kell ismerkedni, csak figyeld meg, hogy is mennek a dolgok és érezd jól magadat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!