Szerintetek normális, hogy első randin nem érzek semmit a pasi iránt?
Figyelt kérdés
Tudni kell,hogy szűz vagyok még.Most vagyok elsőnek igazi randin. Neten ismertem meg a srácot.Aztán pár hét chatelés után döntöttünk úgy,hogy talizunk. Nagyon rendes,kedves velem.Nagyon elvoltunk,gyorsan telt vele az idő is. De aztán rájöttem meg gondolkodtam,hogy úgy különösen semmit nem váltott belőlem ki ez a találkozás.
Se vonzódást nem érzek se úgy semmit,mintha csak vmi haverral lettem volna.
Jól néz ki számomra,de vmi nem...
Gondoltam,hogy még talizunk vele párszor és ha akkor sem érzek semmit akkor hagynom kéne.
Nem is tudom.
Bármilyen tanácsnak örülnék,
2014. dec. 1. 20:17
1/6 A kérdező kommentje:
*talizok
2014. dec. 1. 20:19
3/6 anonim válasza:
Szerintem adj neki több esélyt.
Valaki.akkor szeret bele a másikba, mikor már késő. Lehet a hiányána fogod észrevenni, hogy basszus én szerelmes vagyok belé
4/6 anonim válasza:
a barátaidról sem tudod előre, hogy egyszer azok lesznek. ha érdekes, találkozzatok még, ha inkább kellemetlen, akkor ne.
5/6 anonim válasza:
Fiú lány barátság és szerelem közt csak egy hajszál van :)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,én is úgy gondoltam,hogy még találkozok vele párszor.Aztán ha már 3.-4. találkozáskor sem érzek semmit,akkor hagyom :/
2014. dec. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!