Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » ÉJJELI BAGLYOK! Mit tegyek?

ÉJJELI BAGLYOK! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pénteken megyek házibuliba és ott lesz az osztálytársam (fiú) aki nagyon tetszik. Viszont baromi félénk, visszahúzódó személyiség vagyok, nagyobb társaságban nehezen oldódok. Valahogy ilyen társaságban amikor például mindenki sztorizgat, nekem egyszerűen nem jut eszembe semmi, sokszor csak csendben ülök, néha nevetek vicces sztorikon. Mit tegyek, hogy lazább legyek? Be akarok jönni anak a srácnak, ő azonban pont az ellentétem, társaság közepe, irtó helyes, röhög, olyan tipikus nagymenő. Nem azt kell ezalatt érteni, hogy nem beszélek senkivel és asszociális vagyok, a többiek is bírnak csak úgy ismernek mint egy csendes lányt. Én pedig meg akarom ezt cáfolni valahogy, kicsit bebizonyítani, hogy én igenis bátrabb vagyok csak eddig nem vették észre. És azt szeretném hogy jobban megismerjenek. És hogy a srác is megismerjen. És észrevegyen.

2015. márc. 31. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: hogy volt merszed ilyet mondani?
2015. ápr. 1. 00:34
 12/16 anonim ***** válasza:
#11: Hát látod, meg merte csinálni, pedig mink tessvírek vagyunk.
2015. ápr. 1. 00:40
 13/16 anonim ***** válasza:
12: mióta ismered a nőmet?
2015. ápr. 1. 00:42
 14/16 anonim ***** válasza:

:))

amugy errol van szo aki nem ertene:

https://www.youtube.com/watch?v=gnvIAg2LnNE

2015. ápr. 1. 00:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Hülyék itt mind :D.Szóval a helyzet az, hogy menj olyan társaságba ahol Max 2-3 ember van, és a fiú. Ami eszedbe jut mond ki. És próbálj meg válaszolni a kérdésekre.ha nem megy, akkor azt mondod, hogy játszunk valamit. Mit tudom én, ilyen társaságbelit.amibe nagyon jó vagy. És akkor majd megmutatod, hogy ki is vagy. És vágjál fel a végén ha nyertél, egy "bénák!" címszóval. ok? :D xd
2015. ápr. 1. 08:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!:)
2015. ápr. 1. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!