Pénteken megyek házibuliba és ott lesz az osztálytársam (fiú) aki nagyon tetszik. Viszont baromi félénk, visszahúzódó személyiség vagyok, nagyobb társaságban nehezen oldódok. Valahogy ilyen társaságban amikor például mindenki sztorizgat, nekem egyszerűen nem jut eszembe semmi, sokszor csak csendben ülök, néha nevetek vicces sztorikon. Mit tegyek, hogy lazább legyek? Be akarok jönni anak a srácnak, ő azonban pont az ellentétem, társaság közepe, irtó helyes, röhög, olyan tipikus nagymenő. Nem azt kell ezalatt érteni, hogy nem beszélek senkivel és asszociális vagyok, a többiek is bírnak csak úgy ismernek mint egy csendes lányt. Én pedig meg akarom ezt cáfolni valahogy, kicsit bebizonyítani, hogy én igenis bátrabb vagyok csak eddig nem vették észre. És azt szeretném hogy jobban megismerjenek. És hogy a srác is megismerjen. És észrevegyen.
Sehogy. Az ilyen srácok hasonló lányokat szoktak keresni mint ők maguk meg nyilván nem egy lány próbálkozik be nála.
Ha már görcsösen próbálsz lazának tűnni azzal semmit nem fogsz elérni, te nem ilyen vagy és láthatóan nem keltetted fel túlságosan a figyelmét.
2015. márc. 31. 23:50
2/16 anonim válasza:
Baglyok?
Nem vagyok csicska gyerek,veréb arcú.Tudjad kivel beszélsz
2015. márc. 31. 23:50
3/16 anonim válasza:
"Viszont baromi félénk, visszahúzódó személyiség vagyok," "sokszor csak csendben ülök"
"ő azonban pont az ellentétem, társaság közepe, irtó helyes, röhög, olyan tipikus nagymenő."
> Valami új sztori is létezik a mai világban, vagy mindenhol ugyanaz a sablon? Menő srác, nyuszi lány esete? :D
Magadért szeressen akárki is, ne azért, mert elszínészkeded azt, aki nem vagy. Ha magadért nem figyel fel rád...akkor semmi értelme.
2015. márc. 31. 23:52
4/16 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Azt még hozzátenném, hogy szűk körben nagyon fel tudok oldódni, sztorizgatni, csak nagyobb társaságban nem. De köszi a választ!
2015. márc. 31. 23:53
5/16 A kérdező kommentje:
Bántanak a szelek nevű válaszoló! Igazad van..:D De azért gondoltam megkérdezem
2015. márc. 31. 23:54
6/16 anonim válasza:
A nyuszi lányoknak miért nem jönnek be a nyuszi fiúk? :/
2015. márc. 31. 23:56
7/16 anonim válasza:
6#
Mert egy fiú nem lehet nyuszi.
2015. ápr. 1. 00:01
8/16 anonim válasza:
Szerintem most még ne erőltesd a dolgot, inkább csak próbálj többet a srác közelében lenni, bekerülni a társaságába. Idővel szerintem vele is oldottabb leszel majd, úgy, ahogy a saját szűk körödben.
2015. ápr. 1. 00:01
9/16 anonim válasza:
#2: Ne emberkeggyé'! Ne neked álljon feljebb! Nevetel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!