Vannak még itt éjjeli baglyok? :D
Személy szerint világ életemben jobban szerettem az éjszakát: szép, nyugodt, és ilyenkor mintha feltöltődnék energiával, hirtelen megjön a kedvem még a takarításhoz is... :D Most meg, hogy itt a nyár, ki is használom és általában 11-14 óra között szoktam elmenni aludni, hogy aztán estefelé felkeljek.
Amúgy nem zavar, nem akadályoz semmiben és egyébként is bármikor vissza tudnék állni, ha akarnék, csak arra vagyok kíváncsi, van-e még bárki aki szintén inkább éjszakapárti, még ha ez nem is ennyire szélsőségesen nyilvánul meg... :)
Köszönöm a választ!
Egyébként ezzel vitatkoznék, nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradnék emiatt. Ha történik valami érdekes, egyszerűen ébren maradok. :) Meg nyilván a napközbeni semmittevést csak tanulóéveimben tudom megengedni magamnak, úgyhogy amíg nem dolgozom, kihasználom, hogy akármeddig ébren maradhatok. :D
Vannak. Imádom az éjszakát. Nappal sem alszok, egyszerűen nem tudok. Ha meg már nagyon kész vagyok, ledőlök 3-4 órára. Nappal is pörgés van.
Múlt éjjel aludtam "rendesen", viszont akkor is másfél-két órát feküdtem az ágyban álmatlanul, pedig azelőtt 3 nap alatt elszórtan aludtam összesen vagy 6-7 órát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!