Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A hosszú távon nem vagy...

A hosszú távon nem vagy esetem kifejezéssel egy férfi mire gondolhat?

Figyelt kérdés

Csak amiatt kérdezem, mert ezt a kapcsolatot ő kezdeményezte nálam.. Gondolom a külsőm alapján kezdett el velem először felém nyitni, mint minden normális kapcsolatban így van ez...Nekem az elején nem igazán tetszett a fiú külsőre sem és stílusra sem, így elég sokáig próbálkozott, míg kb. elérte, hogy szóba álljak vele...kb 9 hónapig udvarolt, mire a baráti beszélgetésektől eljutottunk 1-2 éles randiig.... szóval 1-2 éles randi volt meg egy kis petting, aztán többet nem találkoztunk 9 hónap után.

Azt mondta hosszú távon nem vagyok esete. Nem az a férfi, aki nekem kell és nem illünk annyira össze, nagyon mások vagyunk...ezt mondta.

Bár számomra is kiderültek nézet és értékrendbeli különbségek ez nem kétséges.

De arra kíváncsi vagyok, ha egy férfi ilyen szöveget ejt el, akkor konkrétan mivel lehet problémája?

A hosszútávon nem vagy esetem a férfiaknál a külsőt fémjelzi vagy inkább a belsőt?

Bár 9 hónapig tudta, hogy nézek ki, szóval, fura nekem. Ez a nem illünk össze is kiderülhetett volna előbb.

2015. márc. 31. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan azt jelenti, hogy most elvagytok, elszórakoztok, de hosszú távra nem tervez veled. Akármivel lehet gondja.
2015. márc. 31. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyilván a belsőt jelenti. Kívülről tetszettél neki, megismert és már nem. Az, hogy ennek mi az oka, ő tudja csak. Lehet, hogy nem tart elég intelligensnek/humorosnak/szórakoztatónak/hűségesnek stb.
2015. márc. 31. 14:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos lehet ebben hibás vagyok, mert volt egy ominózus eset, ami után rohamosan romlani kezdett a kapcsolatunk.Megosztott valamit facebookon, amire kommenteltem egy tök átlagosat (semmi extra nem volt benne, max egy kis becézgetés), és fogta letörölte. Na itt én borzasztó módon kifakadtam, hogy hü lyé nek néz és tuti más nő miatt törölte le az üzenetem...azzal az indokkal, hogy nem szereti, ha nyilvánosan becézgetik... Persze tagadta, hogy nő, de ..De innentől ezt mindig előhoztam és nem is hittem neki, hiába szerettem volna.
2015. márc. 31. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg is válaszoltad a kérdésed.
2015. márc. 31. 14:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Számomra, ha van valakim, akkor tökmindegy mit és hova ír, felvállalom. Ez ennyi. És jogosan voltam vele sárkány ezek után.... nem bírom, ha hü lyé nek néznek és haz udoz nak nekem.
2015. márc. 31. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak férfiak, akik nem bírják, ha nyilvánosan becézgetik őket. Ez tök természetes.
2015. márc. 31. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább csajok voltak :D
2015. márc. 31. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!