Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet hosszabb hajú...

Hol lehet hosszabb hajú férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem vagyok éppen tini, de nagyon tetszenek a hosszabb hajú férfiak. Nem kimondottan a derékig érő hajúakra gondolok, elég lenne kb. vállig érő haj is. Az a problémám ,hogy ma nem annyira divat. Több társkeresőn rajta vagyok, de 80-uk kopasz, vagy egy centis hajú.

Csak nagyon szűk réteg hagyja hosszabbra a haját, pedig dúsabb hajúaknak kimondottan megnő a vonzerejük.

Hol tudnék hosszabb hajú férfiakkal ismerkedni Csak komoly kapcsolat érdekel, és a korosztályom (37/N Budapest)

2014. okt. 15. 14:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Depresszió koncerten.
2014. okt. 15. 14:25
 2/18 anonim ***** válasza:
fodrászatok előtt :) 37F
2014. okt. 15. 14:26
 3/18 anonim ***** válasza:

Nekem hosszú a hajam (is). De sajna nem pesti vagyok és nem komoly kapcsolatot keresek. :(

Még sok ilyen nőt ide!!!

35f

2014. okt. 15. 14:29
 4/18 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már, hogy koncerteken ismerkedem - de idegenekhez nem szívesen mennék oda...
2014. okt. 15. 14:32
 5/18 GipszI ***** válasza:
Pedig pont a koncert/fesztival ahol lehet ilyen embereket sokat talalni...
2014. okt. 15. 14:34
 6/18 fahéjas Alien ***** válasza:

37 évesen gondolom nehezebb ez az ismerkedés dolog...

A hosszú haj tényleg vonzó viszont... csak a koncerteket tudnám mondani, meg maximum az internet, esetleg spontán valami park, esetleg csatlakozz valami csoportos jellegű hobbi tevékenységhez... talán salsázni ilyesmi.. hátha belebotlasz valakibe. - a lényeg, hogy orientálódj olyan irányba ahol új embereket ismerhetsz meg. Aztán ki tudja... nem hiszem, hogy lenne jobb megoldás.

2014. okt. 15. 14:38
 7/18 A kérdező kommentje:

Olyan jó volna valamennyire befolyásolni a divatot! Több olyan férfit ismerek, akiknek dús, jó minőségű haja van, de a hülye trend szerint félcentisre vágatják...

A legtöbb nőnek bejönnek a hosszabb hajú férfiak - a férfiak miért nem tudják ezt? Akinek van haja, fokozná a társtalálási esélyeit, a legtöbb munkahely nem tiltja már a hosszabb hajat.

2014. okt. 15. 14:44
 8/18 anonim ***** válasza:
pl nekem az van de 19 vagyok :D
2014. okt. 15. 14:47
 9/18 fahéjas Alien ***** válasza:

Egyetértek veled kérdező...

Csak sajnos, a trend, ugyebár meghatároz egy sokak által kedvelt zónát is, és ha valaki a zónába osztja magát, jelen esetben a hajviselés kérdésében, akkor attól azt várhatja, hogy így lesz sikeresebb... a kérdés aktualitását tekintve a párkeresésben. Van benne logika. - viszont arra jó, hogy könnyebben kiszűri, kit nem keresel... és könnyebben meg tudod állapítani ki csak trendkövető majom, vagy ki az akiben van valami egyéni, leszámítva most a frizurát.

Meg van, akinek nem áll jól a hosszú haj azért, vagy nem szereti, kényelmetlennek találja. Az is érthető.

És a haj sem minden ... még ha én is hosszú haj imádós vagyok.

2014. okt. 15. 14:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Lányok, nektek van ízlésetek, azt kell mondjam.

:)

2014. okt. 15. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!