Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet még esélyem annál a...

Lehet még esélyem annál a lánynál aki bejön nekem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki már két éve bejön nekem. Azóta próbálok egy erős kapcsolatot kiépíteni,ami sikerült is. Viszonylag sokat beszéltünk előbb általánosabb dolgokról aztán egy kicsit személyesebb témákról. Eljutottunk odáig hogy több mondatában viselkedésével utalt arra hogy bejövök neki ez az utóbbi három hónapban volt. Az osztálytársaimnak feltűnt valahogy hogy nagyon egymásra vagyunk hangolódva el is kezdték terjeszteni azt hogy bejön nekem és neki is bejövök pedig személyesen alig beszélünk csak esténként de így viszonylag sokat. Az az osztálytársam aki indította ezt a pletykát az olyan jó barátja ennek a lánynak mint először én voltam de nem érez a fiu iránt semmit. Múlt héten összevesztem ezzel a fiuval mert mindig piszkált teljesen más dolgokkal. Azóta ez a lány velem szemben teljesen más viselkedést tanusít elveszett az a lány belőle akit megismertem teljesen jól. Nem szeretne velem beszélni azt mondta ő nem szereti a tettlegességet többe nézi a problémák megbeszélést. Szerintetek mi történt vele ebben a pár napban ennyire megváltozhat egy lány érzése? Ebben kérek értelmes válaszokat nemmel és korral eggyütt! Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 30. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos berakott a barátzónába. Velem is hasonló helyzet volt, csak nálam az öccse kevert be. Sajnos nem tudsz mit tenni, keress mást, ne szenvedj rajta mint én tettem sokáig... :)

17/F

2015. márc. 30. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy megkérdezd tőle mi a baja? Beszélj vele! Megbeszélhetnétek az érzéseiteket és azt is, hogy miért változott meg.
2015. márc. 30. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megkérdeztem azt mondta semmi baja nincs velem de majd még megpróbálom megkérdezem majd ha továbbra is így folytatódik de hogy lehet ennyit változni 3-4 nap alatt nem értem. De remélem még a barátságunk megmarad. Vagy csak azért nem akar velem beszélni mert fél hogy ismét elterjed hogy eggyütt vagyunk de nem tudom várok még egy kicsit de ha nem fog változni akkor hagyom az egészet.

2015. márc. 30. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok, ha szerelmes lett volna beléd, akkor örült volna a pletykának, mivel akkor tudta volna, hogy te is akarsz tőle valamit. Szerintem lemondhatsz a csajról.
2015. márc. 31. 05:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez a a lány nem szereti ha beszélnek róla de mindegy leteszek róla.
2015. márc. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!