Mennyire igaz hogy akkor talál rám az igaz szerelem amikor egyáltalán nem számtok rá?
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 18:54
1/10 anonim válasza:
akkor talál rád ha te akarod...
4/10 anonim válasza:
Rám például tényleg akkor talált. De hogy rád mikor talál, azt nem tudhatom.
5/10 anonim válasza:
Többnyire így van. Mindig akkor jön amikor nem is akarod és akkor nem amikor szeretnéd. :/
6/10 anonim válasza:
Akkor mikor nem számítasz rá, akkor nem fogsz görcsölni, ergo lazább, nyitottabb vagy.
7/10 anonim válasza:
Szerintem egy nagy baromság, én volt, hogy évekig nem is foglalkoztam ezzel mert elteltek az éveim lefoglalt minden akkor se jött össze, és akkor sem ha vágytam rá ha akartam,
ha nem teszel azért semmit h történjen valami akkor nem is fog.
8/10 anonim válasza:
Én pont akkor ismerkedem meg a férjemmel, amikor nem hogy nem tettem ezért semmit, hanem még csak nem is akartam kapcsolatot.
9/10 anonim válasza:
Baromság, ez csak az amcsi romantikus filmekben van.
10/10 anonim válasza:
Valahogy rám ez sosem vonatkozott, voltak időszakok mikor tényleg nem gondoltam rá nem vártam, hát nem is lett, akkor viszont lett amikor akartam és tettem is érte.
Én nem hiszek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!