Miért nem talál rám a szerelem vagy én rá?
Figyelt kérdés
Nem tetszem a fiúknak, nem tudom miért. Nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot. 17 lány vagyok, esetleg akik ugyanilyen helyzetbenvannak/voltak hogy élték meg ezt az időszakot?2014. okt. 21. 21:17
2/5 anonim válasza:
Műpénisz + feminizmus, tuti recept. Van férfi változata is: műpunci + nőgyűlölet.
3/5 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok/voltam, nem szeretek nagyobb társaságban lenni, kevés barátom van, ezért a fiúk a létezésemről sem tudtak. Nehezen viselem, annyira vágyom egy ölelésre. Ha boldog embereket látok mindig arra gondolok, hogy engem soha senki nem fog szeretni.
DE rájöttem, hogy nem fog az ajtómon bekopogni a szőke herceg! Az utóbbi időben többet járok emberek közé, többet mosolygok és nyitottabb vagyok és remélem nemsokára a szerelem is rám talál :) ja és én elkezdtem sminkelni, ez önbizalmat adott és a fiúk is megnéznek mióta sminkelek és csinosabban öltözök
19/L
4/5 anonim válasza:
"Türelem rózsát terem!" Ne siettesd a dolgokat! Idővel biztosan megtetszel valakinek!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!