Az osztályunkban van egy lány aki tetszik és már nem szűz de van egy 20 éves barátja. Mit tegyek hogy belém szeressen?
Tehát szerinted nem fontosak az ideálok és eszmék. :) Elárulom, hogy az emberiség sehol nem tartana ezek nélkül, valószínűleg megmaradtunk volna vadászó-halászó, egoista véglényeknek. Nem létezne nemzet, család, állam, nem létezne tulajdonképpen semmi.
Egyébként rám vonatkoztatni már csak azért is oximoron gyanús, mert egy olyan nő, aki megfelel az én elvárásaimnak, az halálig hűséges, és esélytelen, hogy mindenféle gyenge jellemek bármiféle hatást gyakoroljanak rá.
Ezt személyes tapasztalatból mondom, hiszen próbálkoztak így a barátnőmnél, de ő maga koptatta le őket az első másodpercben, mikor valami kétértelmű dologgal próbálkoztak. Tehát nekem még sosem kellett ilyennel foglalkoznom.
Ha viszont olyan barátnőm lenne, aki nyitott az ilyesmire és mondjuk érdekli adott féreg szerencsétlenkedése, akkor lépne életbe az, amit leírtam. Hogy utána velem marad-e a lány, az az ő döntése, és nem különösebben érdekelne, hiszen már azzal sem 100%-ig hűséges, hogy egyáltalán ez, mint kérdéses helyzet felmerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!