Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, aki tetszik....

Van egy lány, aki tetszik. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A suliban szoktam látni, 2 évvel fiatalabb nálam (én 17/f vagyok), de abszolút ismeretlenek vagyunk egymás számára. Szerintetek bejelöljem facen és ha nem ír h miért jelöltem akk írjak neki, és ha igen, akkor mit? Azt ne mondjátok, hogy menjek oda hozzá személyesen, mert mindig a barátnőivel van és az úgy egy kicsit fura lenne. Ja és ha nem esett volna le, a nevét tudom, mivel a suli weboldalán fent vannak a diákok nevei és kikerestem. :D

2015. márc. 28. 09:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
persze, neked kell lépni
2015. márc. 28. 10:02
 2/23 aladar12 ***** válasza:
de igen, menj oda hozzá valamilyen indokkal. személy szerint, ha valaki bejelöl és még csak hallásból sem ismerem vissza se jelölöm.
2015. márc. 28. 10:03
 3/23 anonim válasza:

Szerintem menj oda hozzá és mond meg neki, hogy

"Ne haragudj, de ide kellett jönnöm és elmondani, hogy mennyire tetszel"

Aztán köszönj el.

Ha akar valamit, majd a tudtodra adja. Amennyiben nem akar semmit, akkor nem fog kezdeményezni.De legalább te nyugodtan lehetsz, mert tudod hogy nem kellesz neki.

Én egy bomba jó nőhöz mentem így oda gyerekkoromban, aztán majdnem elolvadt.

2015. márc. 28. 10:04
 4/23 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzetedet.Szerintem ma már nem gáz, hogyha neten kezdeményezel, DE utána illik azért odamenni...Sőt, könnyebb is úgy odamenni, hogyha már tudsz róla pár dolgot beszélgetésekből, de hogyha az zavar téged, hogy ott vannak a barátnői, akkor először hívjad el valahova, mondjuk sétálni vagy tudom is én, ahol tudtok kicsit beszélgetni személyesen és utána már csak nem lesz annyira nehéz odamenned, amikor a többi barátnője is ott van, még be is mutathat nekik és, hogyha vele nem jönne össze, akkor ott van a többi barátnője :D
2015. márc. 28. 10:04
 5/23 anonim ***** válasza:
Az se lesz jobb érzés, ha nem fog visszaírni. Ha nem akar tőled semmit se (mert a mai csajok többsége elszállt) akkor így is úgy is csalódni fogsz. Élőben tud kellemetlen is lenni, ha bunkó a csaj. Szerintem ne jelölj hanem inkább írj egy üzenetet ami nem szerelmes tartalmú levél. Ismerkedős legyen és ő veszi az adást. Avagy élőben megvárod míg egyedül lesz. Olyan nincs, hogy soha.
2015. márc. 28. 10:06
 6/23 A kérdező kommentje:
Hát így ránézésre nem tartom úgy mintha el lenne szállva magától. Pl.: már többször láttam sulin kívül is barátnői cigiztek, ő nem...ahányszor láttam a körme egyszer sem volt kifestve..apró dolgok, de ezekből lehet következtetni.
2015. márc. 28. 10:22
 7/23 A kérdező kommentje:

Na hát az a helyzet, hogy bejelöltem,(írni nem írtam neki) és visszautasította a jelölést....:// Úgyhogy én most összeomlottam és innentől reménytelennek tartom az egészet...:(

Bár még még lehet ráírhatnék, hogy bocs h ismeretlenül jelöltelek minden "engedély"(nem jut eszembe más ide illő szó) nélkül, csak szimpi vagy és szerettelek volna megismerni... Szerintetek ez jó lenne? ://

Kérlek válaszoljatok:(

2015. márc. 28. 18:13
 8/23 aladar12 ***** válasza:
MENJ MÁR ODA HOZZÁ, NE FÉLJ TŐLE NEM FOG MEGHARAPNI. ha ott is visszautasít, puff keresel mást.
2015. márc. 28. 18:57
 9/23 aladar12 ***** válasza:
ja és megmondtam, hogy ne reménykedj abban, hogy visszajelöl. a levélírást is felejtsd el, mert lehet, hogy az egyéb mappába teszi és ott meg nem fogja észrevenni, hogy írtál
2015. márc. 28. 18:58
 10/23 A kérdező kommentje:
jó persze, odamegyek de az egész suli ezen fog rágódni amit pedig nem szeretnék....
2015. márc. 28. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!