Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, aki tetszik....

Van egy lány, aki tetszik. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A suliban szoktam látni, 2 évvel fiatalabb nálam (én 17/f vagyok), de abszolút ismeretlenek vagyunk egymás számára. Szerintetek bejelöljem facen és ha nem ír h miért jelöltem akk írjak neki, és ha igen, akkor mit? Azt ne mondjátok, hogy menjek oda hozzá személyesen, mert mindig a barátnőivel van és az úgy egy kicsit fura lenne. Ja és ha nem esett volna le, a nevét tudom, mivel a suli weboldalán fent vannak a diákok nevei és kikerestem. :D

2015. márc. 28. 09:58
1 2 3
 11/23 aladar12 ***** válasza:
ki a halált érdekel az egész suli? nem azért jársz oda, hogy mindenki szeressen, hanem tanulni.
2015. márc. 28. 19:05
 12/23 A kérdező kommentje:
ez igaz, de akkor sem lenne túl jó...
2015. márc. 28. 19:07
 13/23 aladar12 ***** válasza:

ha azon rágódsz ki-mit gondol rólad, soha nem fogsz tudni előrehaladni...

ja és mostmár a sok írás miatt jössz 1 üveg whiskyvel, valami jóval.

2015. márc. 28. 19:14
 14/23 A kérdező kommentje:
jó persze, neked tökmind1 h engem kiátkoznak-e a suliban vagy sem...
2015. márc. 28. 19:34
 15/23 aladar12 ***** válasza:

ha a teljes szociális életed az iskolában van, akkor lényegében nincs is szociális életed. meg egyébként is, az ilyeneket 2 hét után elfelejti mindenki.

de tudod mit, attól sokkal jobb lesz, hogy itt rinyálsz és félsz odamenni egy lányhoz. így legalább több marad azoknak, akik oda mernek menni hozzájuk.

2015. márc. 28. 19:41
 16/23 A kérdező kommentje:
rendben van, végülis igazad van, ha lesz egy megfelelő alkalom, oda megyek hozzá és elmondom neki mit gondolok, jó?:)
2015. márc. 28. 19:44
 17/23 aladar12 ***** válasza:
ennyire nehéz lett volna ezt a facebookos hülyeség előtt belátni? amúgy készülj, hogy hülyén fog rád nézni, hogyha be fogod jelölni megint facebookon. élőben/telefonon/viberen stb-n beszélgess vele, de főképp az első módon, ismétlem, élőben.
2015. márc. 28. 19:46
 18/23 A kérdező kommentje:
a teló számát meg majd elárulod, ugye?.......
2015. márc. 28. 19:51
 19/23 anonim válasza:

Amíg nyuszi vagy, nem lesz csajod.Ezt tanuld meg.A jófiúkat a csajok messze elkerülik eleinte. Azért írom, hogy eleinte, mert a jófiúknak már csak addigra jut a csajokból, mikorra a menő és gazdag csávók már nem találják őket érdekesnek. Vegyük már tudomásul, hogy ez tényleg így van, mert nekem is akkor jutott már a jobb csajokból, mire a HMCS-k elhasználták őket!

Menj oda és legyél bunkó!Ha a nyuszit látja benned lekoptat.

2015. márc. 28. 21:27
 20/23 aladar12 ***** válasza:
ne bunkó legyél, hanem magabiztos. és gondoltam egyértelmű, hogy kérd el a telefonszámát. kicsit régimódi vagyok, de szerintem így kicsit stílusosabb ismerkedni.
2015. márc. 28. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!