Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, aki tetszik....

Van egy lány, aki tetszik. Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A suliban szoktam látni, 2 évvel fiatalabb nálam (én 17/f vagyok), de abszolút ismeretlenek vagyunk egymás számára. Szerintetek bejelöljem facen és ha nem ír h miért jelöltem akk írjak neki, és ha igen, akkor mit? Azt ne mondjátok, hogy menjek oda hozzá személyesen, mert mindig a barátnőivel van és az úgy egy kicsit fura lenne. Ja és ha nem esett volna le, a nevét tudom, mivel a suli weboldalán fent vannak a diákok nevei és kikerestem. :D

2015. márc. 28. 09:58
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
majd alkotok valamit, köszönöm a válaszokat mindenkinek, de azért még szívesen várok 1-2t:)
2015. márc. 28. 21:44
 22/23 LuLu17 válasza:
Szia! Szerintem is odamehetnél, a lányok szeretik ha a fiúk lépnek először. :)
2015. márc. 29. 17:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem úgy kezdődött egy fiúval, hogy mindig mikor láttuk egymást a suliban, egymásra mosolyogtunk, aztán egyszer ráköszöntem, és visszaköszönt, majd később bejelöltem facen, és ráírtam, és azóta beszélünk minden nap most egyelőre, majd kialakul. :)) Igaz, hogy én lány vagyok, de egy ilyet te is megtehetsz simán.
2015. ápr. 7. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!