Az osztályunkban van egy lány aki tetszik és már nem szűz de van egy 20 éves barátja. Mit tegyek hogy belém szeressen?
Már akinek.
Ha ilyen felületes talajra eveztünk, akkor villantok már valamit;
A barátnőmet 4 éves korom óta ismerem, 7 éve vagyunk együtt. 19 vagyok, mint mondtam. Egyébként külföldön tanulok majd jogot következő tanév elejétől, 3 éve megvan a Cambridge felsőfokú nyelvvizsga, illetve idén a német középfok. Mellette testépítéssel foglalkozom, mint hobbi, illetve a jogosítvány B típusú jogosítvány megszerzésével, bár sokkal jobban tetszenek a nagy motorok...
Összegezve nem sok, és ezért nem is szoktam hivalkodni vele (persze azért a barátnőmre nagyon is büszke vagyok), de úgy gondolom esetemben körülbelül egyensúlyban van az erő (testi, mentális/lelki) és az ész, vagy legalábbis nagyon jó úton haladok efelé.
"Gondolod, hogy ebből te látnál valamit is? Csak ha már nincs veled. Azt is hozzáteszem, hogy mikor élőben kéne mutatni valamit a te korosztályod nagy része már nem is olyan nagy és erős fiú. ;) "
Általános igazság van benne, ahogy írtad, mivel tényleg nem olyan a korosztályom, mint lehetne, vagy kéne lennie. Ennek ellenére személy szerint még mindig a hagyományos, klasszikus férfiasság híve vagyok, ennek megfelelően pedig akár fizikailag is elbánnék egy ilyen féreg-mentalitású egyénnel.
Mondhatnám, hogy ne általánosíts a korom alapján, de ez szär szöveg, és én is általánosítok (főleg ha a korosztályomról van szó), mint mindenki.
" Ennek ellenére személy szerint még mindig a hagyományos, klasszikus férfiasság híve vagyok, ennek megfelelően pedig akár fizikailag is elbánnék egy ilyen féreg-mentalitású egyénnel. "
Tehát szarrá vered az illetőt. Oks. Ezzel megmented a kapcsolatotokat? És bárki, aki közelít a csajodhoz így fog járni? Ezzel akarod magadhoz kötni a lányt? Ez a klasszikus férfiasság?
Tudod, nem azt kell megakadályozni, hogy ne akarják elvenni tőled, hanem azt, hogy ő ne akarjon elmenni. Ehhez pedig kevés az öklöd, és kevés az eszed is. Ehhez TE kellesz. Az időddel, a figyelmeddel, a figyelmességeddel, a szerelmeddel. Kitörölheted a segged egy olyan kapcsolattal, amit a testi erő tart össze.
#14:
Egy olyan kapcsolatnak, aminél te ezzel a mentalitással sikereket tudsz elérni, már amúgy sem lett volna sok ideje hátra.
Egyébként én nem konkrétan (csak) rád gondoltam, hanem mindenkire, aki ezzel egyetért és ennek megfelelően cselekszik. Ha ilyen helyzetbe kerülnék, nekem aztán nem számítana, hogy mondjuk háromszor nehezebb vagy nálam, vagy kétszer akkora izomtömeg van rajtad, vagy 30 éve Kung-Fu überistencsászármester vagy. :) Egyszerűen csak megtenném, amit megkövetel a becsület, akkor is, ha egyébként tisztában vagyok vele, hogy nem győzhetek. Ez egy ideál, amihez fel kell nőni.
Miquel:
Sehol nem említettem, hogy követendő példa egy kapcsolatnak az erőszakkal történő egyben tartása. Erről szó sem volt, és azzal is tisztában vagyok, hogy mindennek a végén mégis csak a nő dönt. Mindezt ennek ellenére is megtenném. A "szärrá verést" pedig nem úgy kell érteni, mint amit a rendőrök tesznek veled, meg a mai utcagyerekek és cigänyok, hanem csakis férfihoz méltóan. Ha földre került, nem rúgok belé, ha földön marad, nem bántom tovább. Viszont akkor elvárom, hogy megtegye amit mondok. Ennyi a "szärrá verés" lényege. Csak a dominanciáról és meghunyászkodásról szól, és csakis akkor lép életbe, ha a szavaknak már nincs hatása (mint ahogy az ilyen férgeknél általában nincs). Csak hideg fejjel.
Abban hogy hogyan kell megtartani egy nőt, részben valóban igazad van.
"Nem érsz vele semmit."
És itt oldalakat lehetne írni az eszmei értékek kiveszéséből és az elanyagiasodásról, a jellemtelen, patkány (esetünkben féreg, ugye) emberekről, a nyerészkedésről, haszonlesésről, a vad-opportunizmusról, az "ezérttartittezazország"-ról...
Tudom vicces, trendi meg "mostvótamoziba" példa, de mit ért az a maroknyi (nem 300) ember, aki ott maradt feltartani a perzsákat? Hát nézd meg, mind meghaltak, mekkora hülyék, pedig élhettek is volna, oszt' nézd meg, inkább megdöglöttek. Pff, hülyék!
Eszme. Ideál.
És mindezeken te valószínűleg jót mosolyogsz, és semmit fel sem fogsz, az eszmék, eszmei érték pedig még hírből sem ismerős. Persze ez nem a te hibád, de még csak nem is a szüleidé, de ez már megint egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!