Szerintetek egy fiús lány könnyen talál haverokat? (Tomboy)
én úgy vettem észre, hogy egy ember olyan haverokat, barátokat vonz, akik valahogy szintén 'kilógnak a sorból', mondhatni, nem a 'fősodor nagyátlagos/elvárásokat képviselik'. tehát szerintem haverokat, barátokat biztosan talál, de valamennyire macerás lehet.
egyébként az, hogy könnyen ismerkedik az illető, szerintem nem attól függ, hogy tomboy vagy sem, hanem attól, hogy egyébként mennyire nyitott, hogyan kommunikál, egy külső szemlélődő számára érdekes-e a személyisége, illetve kettőn áll a vásár, a másik fél hogyan áll hozzá a világhoz, az emberekhez.
az emberek zöme eléggé zárkózott, ha valami számára még ismeretlen jelenséget, megjelenésű embert stb. lát, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne olyan, aki barátkozna vagy egyszerűen csak érdeklődne, ismerkedne.
nem mondanám, hogy szerintem egy fiús lány könnyen talál haverokat, de azt sem, hogy nehezen. ez egy többtényezős dolog, úgy gondolom. :)
Én mondjuk lány vagyok, és elég vonzó stílusú az, akit belinkeltél kérdező. ;)
19/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!