Egy férfinek mit kell tennie vonzalma kimutatása előtt egy nővel akit vonzónak talál?
Figyelt kérdés
Avagy mikor kell kimutatnia vonzalmát?
Ha rögtön bókolok neki - vagy neadjisten randira hívom -, azt fogja gondolni: "LOL, szerencsétlen úgy belém esett, hogy csak természetes hogy nincs esélye egy olyan mesés nőnél mint amilyen én vagyok." Ha viszont nem fejezem ki vonzalmam elég hamar, azt gondolja: "Na, lett még egy férfi barátom... Pedig reméltem hogy ő lesz a következő pasim... Most már mindegy."
2015. márc. 27. 02:17
1/1 anonim válasza:
Megnyalod a füle tövit egy haverom 8 csajt hozott ösze ezzel a modszerel nekem nem jöt be de lehet hogy neked Jo less ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!