Őszinteség kontra kudarc?
Figyelt kérdés
Na a lényeg hogy prostival vesztettem el a szüzességem, komoly kapcsolatom nem volt, viszont elkezdtem randizgatni és mindig azon gondolkozok hogy ezt hogy vezessem úgy fel hogy ne kelljen hazudnom és az igazat se kelljen elmondanom. Tudom az őszinteség fontos hány lánnyal nem jöttem össze emiatt... Szóval ha az őszinteséget nem tudják tolerálni akkor feljogosítva érezhetem magam arra hogy hazudjak? Mi itt az optimális döntés? Mondjam el az igazat felvállalva azt amit előbb is említettem, hazudjak vagy egyszerűen közöljem vele hogy semmi köze hozzá? Ötletek....? Szeretnék őszinte lenni de túl kockázatos meg már nem is megy annyira emiatt.2015. márc. 30. 02:22
1/7 anonim válasza:
Az élet nem őszinteségi rohamról szól
2/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek bár fizikailag rosszul érzem magam ha belehazudok valakinek a képébe, kurv*zást nem említettem, az kéne még csak, már a szüzesség plusz nem volt nőm kijelentés is félelmetes menekülést váltott ki. Értem hogy mit mondasz, szépen adagolva kell, de ha telibe kérdeznek elég nehéz kerülni a válasz adást.
2015. márc. 30. 02:30
3/7 anonim válasza:
Egy normális lány ezt nem nézné jó szemmel. Tény, hogy nem szép dolog hazudni de jobb ha eltitkolod azt a lányok elől azt, hogy prostival vesztetted el a szüzességed!
4/7 anonim válasza:
Egyszerűen nem kell elmondani. Mindenkinek vannak titkai, és lehetnek neked is. Vedd észre, hogy az őszinteségi roham egy társadalom által generált mesterséges késztetés. Engedhetsz neki, de tök felesleges, mert haszna nem lesz semmi, neked pedig ugyanúgy hazudni fog mindenki továbbra is.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom milyen konzekvenciát vonnak ebből le, biztos egy nagy balfas* ... nem tud még egy nőt se felszedni stb. de a helyzet teljesen más, senki se lát a fejembe de ítélkezni azt mindenki tud. Én látom az életem, látom mi mihez vezetett azt is tudom erre miért volt szükségem...
Ha valakinek őszintén elmondanám mi hogy miért alakult úgy ahogy... akkor megértene. Sajnos utóbbi teljesen ki van csukva, úgy hogy kénytelen leszek hazudni :)
2015. márc. 30. 02:38
6/7 anonim válasza:
Nem veszteném el prostival, de nem is botránkoznék meg, ha valaki mondjuk hímk"rvával vesztené el (bár csajoknál ez más). Nem kell elmondani, ha meg valaki ennyit nem képes tolerálni, az mehet tovább, nem kell a sarokban sírni érte.
7/7 anonim válasza:
Nálad úgy néz ki egy randizás, hogy kivallatnak miként vesztetted el? Én lány vagyok, de őszintén magamtól eszembe sem jutna megkérdezni, mert nem is érdekel. Bőven elég azt tudni, hogy szűz az illető vagy nem. Ha annyit mondana, hogy nem szűz, vagy x éves kora körül vesztette el, nekem eszembe sem jutna tovább faggatni, annyira hidegen hagy, te milyen lányokkal barátkozol? Persze az más ha az illető magától akar róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!