Mi a baj velem? 22/F
Sziasztok!
Teljesen kivagyok már a rengeteg sikertelenség és elutasítás miatt. Egy hatalmas kudarcnak érzem magamat mostmár a nők terén. Sokszor próbálkoztam de mindig elutasítás és bukás lett a vége, így aztán már kezdem feladni ezt az egészet. Ha az interneten próbálkoznék, egyszerűen nem válaszolnak, vagy ha bejelölök valaki lányt aki tetszik törli a jelölésemet. Baráti körben foglaltak a lányok természetesen mind. Aki pedig szabad az nem engem akar. Ördögi kör ez. Mit rontok el, mi a baj velem, hol a gond? Unokaöcsémnek is lassan lesz egy 2 éves kapcsolata pedig ő 16 éves. Annyira nehéz feldolgozni, hogy az utcán is sok boldog fiatal pár mászkál nekem pedig senkim sincsen!:( A környezetem azt mondja, hogy nincs semmi baj velem, de gondolom még is van ezek szerint. Szerintem csak nem akarnak megbántani vagy ilyesmi. Hogy egy kis képet kapjatok rólam leírnék pár dolgot magamról: Picit magasabb vagyok a 2 méternél, fekete rövid hajam, és barna szemem van. Letettem a cigit és nem iszok mivel elkezdtem edzeni. Rengeteg fárasztó viccet tudok, szeretem a humort. Olvasni is szeretek szigorúan csak a háborús könyveket. Zenei ízlésem hangulatfüggő. Öltözködésemre is igyekszem adni, de szinte teljesen átlagos a farmer, magasszárű cipő, és póló kombináció. Jó ebből nem sok minden derül ki, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Van valami baj velem? Min kéne változtatnom, esetleg az öltözködésemen? Már teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok ezért gondoltam írok ide. Szép estét, sziasztok, és köszönöm, hogy elolvastátok! :)
onlájn társkereső, tinder, stb.
nagy számok törvénye alapján bejön.
Nem vagyok egy adonisz, de nekem elég sok randim össszejött online társkeresőn.
Ott annyival könnyebb, hogy aki oda feltölti magát, az tuti ismerkedni akar...
1. valaszolo. Ebben nekem mi a sajnaltatas?:D azert van ez az oldal hogy kerdezzunk konyorgom. Leirta a problemajat. Nem tetszik nem szolsz hozza.-.-
Kerdezo, hat nemtudom igy az elmondottak alapjan nincs veled gond :) de gondolom a kulsoddel van valami ha elso ranezesre nem jelolnek vissza mert gondolom azt nezik :D
Szia!
Nos hát nem tudom. Azt mondják nem vagyok csúnya akik ismernek. Viszont erre csak azt tudom mondani ismét, hogy nem akarnak megbántani. Az tény és való viszont, hogy nem vagyok 40kg ruhástól, nincs zselézett hajam, nem vagyok laza sem pedig bunkó úgy mint a mostani "férfiak". Tényleg bele kéne törődnöm, hogy sosem lesz senkim?
Hát ha ilyen plázacicákat jelölsz be (bár nem tudom) akkor ne csodálkozz. Meg én se jelölnék valakit vissza csak úgy.
Am meg nem kell hogy felzselézett hajad legyen és az sem kell, hogy egy tapló légy. Légy olyan amilyen..- önmagad. (Tudom, klisén hangzik de ez van) :) Aztán valaki majd csak beléd szeret :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!