Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a baj velem? 22/F

Mi a baj velem? 22/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Teljesen kivagyok már a rengeteg sikertelenség és elutasítás miatt. Egy hatalmas kudarcnak érzem magamat mostmár a nők terén. Sokszor próbálkoztam de mindig elutasítás és bukás lett a vége, így aztán már kezdem feladni ezt az egészet. Ha az interneten próbálkoznék, egyszerűen nem válaszolnak, vagy ha bejelölök valaki lányt aki tetszik törli a jelölésemet. Baráti körben foglaltak a lányok természetesen mind. Aki pedig szabad az nem engem akar. Ördögi kör ez. Mit rontok el, mi a baj velem, hol a gond? Unokaöcsémnek is lassan lesz egy 2 éves kapcsolata pedig ő 16 éves. Annyira nehéz feldolgozni, hogy az utcán is sok boldog fiatal pár mászkál nekem pedig senkim sincsen!:( A környezetem azt mondja, hogy nincs semmi baj velem, de gondolom még is van ezek szerint. Szerintem csak nem akarnak megbántani vagy ilyesmi. Hogy egy kis képet kapjatok rólam leírnék pár dolgot magamról: Picit magasabb vagyok a 2 méternél, fekete rövid hajam, és barna szemem van. Letettem a cigit és nem iszok mivel elkezdtem edzeni. Rengeteg fárasztó viccet tudok, szeretem a humort. Olvasni is szeretek szigorúan csak a háborús könyveket. Zenei ízlésem hangulatfüggő. Öltözködésemre is igyekszem adni, de szinte teljesen átlagos a farmer, magasszárű cipő, és póló kombináció. Jó ebből nem sok minden derül ki, de hirtelen ezek jutottak eszembe. Van valami baj velem? Min kéne változtatnom, esetleg az öltözködésemen? Már teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok ezért gondoltam írok ide. Szép estét, sziasztok, és köszönöm, hogy elolvastátok! :)

2015. márc. 12. 22:34
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Na meg jofejnek is tunsz :D irhatsz ha akarsz :) amugy biztos hogy megfogod talalni az igazit nyugi
2015. márc. 14. 21:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Őszintén örülök, hogy jófejnek tartasz, és bíztatsz! Írtam! :)
2015. márc. 14. 22:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem veled nincs semmi baj,ám az énképeden javítanod kell...már a felhasználó neved is rossz,vagyis negatív!magadban tégy rendet,s utána sokkal lazább leszel,nem görcsölsz rá minderre!Elhiheted tapasztalatból beszélek,ugyanannyi idős vagyok mint te,hasonló cipőben vagyunk,de próbálok nem ezen agyalni állandóan!Nekem összejött volna már pár randi,csak én voltam a hülye,idióta s nem léptem!Most meg pszichés gondjaim is vannak,kb.elment mindentől a kedvem,szószerint!Ám,ami a bejelöléseket illeti,ezen ne akadj ki,tapasztaltam én is rengetegszer,h nem jelölnek vissza...de ez többnyire azért van,mert sokan nem szeretnek ismeretleneket visszajelölni,mert ha nem ismerem"élőben",pl.facen sem fogom visszaigazolni!:)Sok sikert,s fel a fejjel!
2015. márc. 16. 11:49
 14/24 A kérdező kommentje:

Szia!

Nos hirtelen ez "szlogen" ugrott be, hogy jó lenne felhasználó névnek. Rövid, lényegretörő, és teljes mértékben jellemző rám. Jelenleg... Egyébként ez egy számból van, ami nagyon tetszik nekem mégpedig a: Beck - Loser. Jó ez nem a témába vág, csak megjegyeztem! :) Én is próbálok nem gondolni erre a dologra, terelni a figyelmemet de nem megy. Az agyam csak pörög ezerrel, gondkozok egész nap és nem tudok leállni valahogy. A hormonjaim pedig tombolnak bennem és majd szét szednek de ez már mellékes. (Mondjuk ezt megoldom...:"DD Jó nem az igazi, de ez van.) Nekem is vannak pszichés eredetű gondjaim (rengeteg). Innen fakad a gyilkos önbizalomhiányom is. Be ismerem, tudom hogy ez a bajom, de változtatni az istennek sem tudok rajta, pedig én akarok! :( Rendbe akarom magam kapni teljes mértékben! Remélem sikerrel járok... Áhh! :D Be is fejeztem a facen való ismerkedést. Ahogy Sztalin elvtárs mondta: "Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!" True :D Legalább is szerintem ő mondta, de javítsatok ki ha tévednék! :)

2015. márc. 16. 12:21
 15/24 anonim válasza:
hali ha szeretnél hosszasabban eldumálni ezzel kapcsolatban akkor írj rám :)
2015. márc. 25. 17:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Szia! Írnál nekem üzit? Szeretnék képet látni rólad...
2015. márc. 25. 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen, ebből nem sok derült ki. Ennyiből nem látom mi baj lehet veled? Hány éves vagy? Küldj képet, ha gondolod, megmondom a kinézeteddel van e baj.
2015. ápr. 1. 20:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Én is elbeszélgetnék veled ha van kedved:)
2015. ápr. 1. 20:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Manapság sokaknak nem megy az ismerkedés.
2015. ápr. 1. 20:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki azt fogja mondani, hogy semmi baj veled, de magad is tudod, hogy valami mégsem oké. Közhely, de van, akinek összejön, van, akinek nem, mint pl. nekem sem. Lehet, hogy a kisugárzásoddal, az önbizalmaddal van a baj, nem tudom. Neten szerintem annyira ne próbálkozz, vagy legalábbis ne éld bele magad a netes ismerkedésbe (attól függetlenül sem, hogy ez is bejött egyeseknek), főleg ne az ittenibe. Az átlagos külsejű lányok jó része is vagy beképzelt, vagy ultrazárkózott és beszari, akár a netet nézed, akár a való életet. Neten a csajok többsége a kigyúrt pózerekre bukik, ha olyan profilképet látnak mondjuk társkeresőn, ahol egy jóképű, izmos macsó feszít, lehetőleg luxusnyaralás közben vagy egy vadiúj csúcskategóriás kocsi mellett (tök mindegy, hogy egy netről lopott képet tölt fel valaki, mintha saját maga lenne), akkor a csajok maguk fognak írni neki, és felajánlkoznak (tisztelet az igen csekély kivételnek). Ja és a "szeretnélek megismerni" szöveg sem jön be nekik, főleg ha átlagos külsejű vagy. Szerintem az lehet a probléma, hogy nem nedvesedik be tőled kapásból a csajok puncija, így már nem is érdekled őket, vagy olyanokat fogsz ki, akik nem akarnak ismerkedni. Legyél velük kicsit pimasz, éreztesd azt, hogy nincsenek veled egy szinten, kvázi "alattad állnak", akkor esetleg felébred bennük az a vágy, hogy csakazértis megmutatom neki. Sokkal jobb ötletem nekem sincs, én is csak tanulom ezt az egészet, de sose jön össze semmi.
2015. ápr. 1. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!