Mit jelent ez a pasiknál? 20L
Flörtöl, részletezi, hogy miket lehetne csinálni együtt, mennyi mindent. Kíváncsiskodik ezerrel. De ez hetekig csinálja.
Meguntam és bevágtam: "Ugyan, te csak a szád jártatod."
Mire ő: "Ha nem lenne bnőm, akkor ez lenne, meg az lenne stb." /Mondjuk én egy szóval se mondtam, hogy bármibe benne lennék/.
Aztán újra, meg újra felhozza, szinte állandóan. Engem is kérdezget, hogy benne lennék e stb. Bevallja, hogy szeretné nagyon igazából. Velem nagyon. Nem reagáltam rá. Kb. 3 hónapra rá ismét kitálal, hogy milyen jó lenne, szeretné stb. Annyit mondtam, hogy gondoltam már erre, nem lenne rossz dolog. Lászott, hogy nagyon feldobta a dolog, a tudat. Utána telefonon beszélgettünk, felhozta a dolgot, de azt mondta, majd felmegyek hozzád, ez nem telefon téma.
Azóta is jön felfelé... Ennek több napja.
Az érdekelne, hogy miért viselkedik így? Állítólag megvannak a csajával. Mi ez a hullámzás? Min hezitál? Ilyen hozzáállást nem tapasztaltam eddig pasinál. Még szinglinél se. Ez a kitálalós dolog nem olyan megszokott szerintem. Mi értelme egyáltalán?
Egósimogatást akar. Azt szeretné hallani tőled, hogy te is kellesz neki mert ez jót tesz az önbecsülésének.
Meg az is lehet persze, hogy szexuálisan vonzódik hozzád és szívesen alád pörkölne, de a barátnője miatt nem teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!