Milyen pasiknál lenne esélyem?
Szőke, kék szemű, telt ajkú, babaarcú nőként melyik országban lehetnék sikeres a férfiaknál?
Mert ugye a magyarok inkább a barnákat preferálják, ahogy a legtöbb közép-európai nemzet..
2.: jah.. [de tényleg :D bár ott mindenkit megerőszakolnak ha olyan kedvük van.. sőt a csoportos nemi erőszak a swagyolo csak úgy isten igazán:).]
Szóval a szőke csajokat errefelé senki nem akarja meg.. most mindjárt elsírom magam.. :D Vagy Debrecen már nem Magyarországon van?:D Speciel engem haverok hülyének néznek, hogy nem csípem a szőkéket..
Mindig ti szőkék lesztek előnybem.
most vagy nem veszed észre vagy provokálsz.
Bár... Mivel a férfiak nem felszínesek minden haj és szemszín kombó nyerő.
Fordítva viszont csak a szőkék meg a feketék. Barna, vörös takarodhat. Vörösök még vallási csoportjukon belül nyerhetnek.
Hát én nem tudom én járok kelek ország szinten, mert ilyesmi a munkám is és nagyon sok szőke lányt látok akinek normális kapcsolata van.
Rossz helyen élhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!