Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! A barátnőim mellet nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! A barátnőim mellet nincs esélyem a pasiknál?

Figyelt kérdés
Általában ha ki megyek valahova minidig körül vagyok véve a barátnőimmel melletük eltűnik minden önbizalmam, nemtartom magam csúnyának de mégis minden fiú inkább őket ugrálja körbe őket. Lehet ,h én nem vagyok olyan "menő" mivel nem vagyok discoba minden héten nem vagyok részeg hétvégente stb... de szerintem ezek a dolgok nélkül is lehet valaki jo csaj, nem ? mit csináljak az ellen h rám is legalább egy kicsit oda figyeljenek rám is, és h ne törpüljek el melletük

2013. máj. 11. 15:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Legyen önbizalmad, az meglátszik.
2013. máj. 11. 15:53
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Császkálj egyedül.
2013. máj. 11. 15:54
 3/19 anonim ***** válasza:

egyetértek az előttem íróval. nyugi.

Próbálj meg kitűnni Add önmagad

2013. máj. 11. 15:54
 4/19 anonim ***** válasza:
Csak érezd jól magad és ne ezeken gondolkozz ! ;)
2013. máj. 11. 15:55
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

"mivel nem vagyok discoba minden héten nem vagyok részeg hétvégente stb"

Elarulok egy titkot.

Lesz olyan pasi ami meg epp ezert csak teged fog korulugralni, es a baratnoidre ugyet sem vet majd.

2013. máj. 11. 15:56
 6/19 anonim ***** válasza:

Mindig vvan versengés,amiatt ne érezd rosszúl magad.legyen önbizalmad te is szép lehetsz akárcsak ők.

Nem töltsz fel egy csoportképet?

2013. máj. 11. 15:57
 7/19 anonim ***** válasza:
egyetértek az előbbiekkel de egy biztos tanács..(és nem trollkodásbol mondom) ha ezeknek akarsz bejönni tudod a receptet ott van az orrod előtt...menj discoba és legyél részeg minden hétvégén
2013. máj. 11. 16:01
 8/19 anonim ***** válasza:
Én egy olyan barátnőt szeretnék, aki nem jár diszkóba, nem részeg minden hétvégén, átlagos, de nekem a legszebb a Földön. 25/F
2013. máj. 11. 16:03
 9/19 anonim ***** válasza:

Bezzeg nekem valahogy nem sikerül olyat találnom, aki nem bulikban dekkol állandóan...

Egyáltalán nem kell megváltoznod szerintem. Maradj nyugodtan ilyen. Nem tudom hány éves vagy, de szerintem olyan 16-18 lehetsz. Később lesz még bőven pasi, akit le kell vakarnod magadról. :))

2013. máj. 11. 16:08
 10/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást .. de nehéz így nagyon rombolja a magabiztosságom, még ha ezt nem is mutatom ki és probállok mindenkire "szépen" mosolyogni :)

(nem ,nem szeretnék képet csatolni , bocs 6v.)

am 16 vagyok.

2013. máj. 11. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!