Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS! A barátnőim mellet nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! A barátnőim mellet nincs esélyem a pasiknál?

Figyelt kérdés
Általában ha ki megyek valahova minidig körül vagyok véve a barátnőimmel melletük eltűnik minden önbizalmam, nemtartom magam csúnyának de mégis minden fiú inkább őket ugrálja körbe őket. Lehet ,h én nem vagyok olyan "menő" mivel nem vagyok discoba minden héten nem vagyok részeg hétvégente stb... de szerintem ezek a dolgok nélkül is lehet valaki jo csaj, nem ? mit csináljak az ellen h rám is legalább egy kicsit oda figyeljenek rám is, és h ne törpüljek el melletük

2013. máj. 11. 15:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne akarj változtatni magadon, ne állj be te is a sorba!

Ne legyél tucat, add önmagad, és legyél egyedi, én is ezt teszem.

2013. máj. 11. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Keress másik barátnőt, akivel jobban hasonlít az érdeklődésetek, vagy mászkálj egyedül, esetleg másod magadban. Nagyon is jó tulajdonság ha ilyen téren különbözöl a többiektől, és az még jobb hogy nem akarsz a részeg party barátnőidhez alkalmazkodni. Ez eleve arra enged következtetni hogy van egyéniséged, méghozzá elég határozott, a barátnőiddel ellentétben... Nálam csak ilyen lányok jöhetne szóba. És hidd el nem én vagyok az egyetlen. Rengeteg normális gondolkodású fiú/férfi van aki kifejezetten a hozzád hasonló lányok társaságát preferálja, csak te még épp elkerülted őket :) de biztos vagyok benne hogy jönni fog.
2013. máj. 11. 16:17
 13/19 anonim ***** válasza:

én észrevennélek :D a nem feltűnő lányok a szimpik csak

f19

2013. máj. 11. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:
én utálom a discot
2013. jún. 3. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
nem látunk, nem tudjuk megmondani hogy jogos-e hogy a barátnőidet ugrálják körbe... nincs rájuk írva gondolom h mennyit buliznak. de am jó barátnő lehetsz h rögtön erre fogod:D nem lehet h simán csak tényleg jobban néznek, jobb fejek, zárkózott vagy?
2013. júl. 28. 00:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy van esélyed, csak más társaságban. Nem jársz discoba és nem vagy részeg minden hétvégén? Na ez az amin NE változtass. Kevés az ilyen lány és hidd el vannak fiúk akinek éppen ez az ami bejön. Köztük nekem is mert én sem járok bulizni, és iszok be...

18/f

2013. júl. 28. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Privi?Irj ha van időd
2013. júl. 28. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Aki téged megérdemel és méltó társad lesz az életben az majd megtalál!

A sok balfácánt meg /- aki angyalt keresve libát visz haza! -/ ne sajnáld, mert őket a felszín izgatja nem a mély emberi értékek.

2013. okt. 20. 08:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Én elveszlek feleségül, írj! xD
2013. okt. 20. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!