Most ez mit jelent a pasiknál?
Tudom, tőle kellett volna megkérdeznem, de akkor leblokkoltam és most ezen rágódom.
Nagyon vonzódom egy sráchoz, érzékeltettem ezt vele, majd mondta, hogy mondjam már el mi van mert nem ért engem (biztos érti, csak hallani akarja a számból).
Mondtam neki, hogy elmondanám de nem látom azt amit szeretnék (hogy ő is így érezne) majd néz rám és vagy 3x elmondta, hogy túlspilázom a dolgokat.... Tehát arra utalt, hogy rosszul látom és ő is szeretne engem? pénteken lesz a nagy beszélgetés. Úgy viselkedem mint egy tini pedig már nem vagyunk azok.
Elmondod neki és kész..
-Kérsz pitét?
-Milyet?
-Az titok..
DAFUQ
Talán azt akarja, hogy ne mindenfelé kalimpáljatok és játszmázzatok, hanem mondd ki azt ami van.
Talán szégyelled, hogy vonzódsz hozzá vagy miért nem lehet ezt elmondani akkor, ha látod nem veszi igazán a lapot?
Biztos, hogy tudja már, hogy akarom őt. Csak a hülye nem látná. Ezért is mondta, hogy mondjam már el, mondjam ki.
Nem tudok én sem kiigazodni rajta, h akar e engem vagy nem, ezért nem mondtam eddig el neki. De ha nem akar engem miért akarja, hogy elmondjam a dolgokat? Hogy benyögje, h bocsi de én nem? Nem értem a férfiakat.. pedig egyszerűek mint egy szög, csak mi nők kombináljuk túl a dolgokat.
"túlspilázod" - ő csak szexet akar
Tippe 100% -ban ezt jelenti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!