Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most ez mit jelent a pasiknál?

Most ez mit jelent a pasiknál?

Figyelt kérdés

Tudom, tőle kellett volna megkérdeznem, de akkor leblokkoltam és most ezen rágódom.

Nagyon vonzódom egy sráchoz, érzékeltettem ezt vele, majd mondta, hogy mondjam már el mi van mert nem ért engem (biztos érti, csak hallani akarja a számból).

Mondtam neki, hogy elmondanám de nem látom azt amit szeretnék (hogy ő is így érezne) majd néz rám és vagy 3x elmondta, hogy túlspilázom a dolgokat.... Tehát arra utalt, hogy rosszul látom és ő is szeretne engem? pénteken lesz a nagy beszélgetés. Úgy viselkedem mint egy tini pedig már nem vagyunk azok.

2015. febr. 15. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi mit jelent?
2015. febr. 15. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Elmondod neki és kész..

-Kérsz pitét?

-Milyet?

-Az titok..

DAFUQ

2015. febr. 15. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Talán azt akarja, hogy ne mindenfelé kalimpáljatok és játszmázzatok, hanem mondd ki azt ami van.

Talán szégyelled, hogy vonzódsz hozzá vagy miért nem lehet ezt elmondani akkor, ha látod nem veszi igazán a lapot?

2015. febr. 15. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
ba*meg jó sértegetni?! nem vagyunk egyformák! nálam ez azt jelentené, hogy gyáva vagyok, de nem cselekednék így, hanem már rég megbeszéltem volna veled. nála f*s*omtudja mit jelent...
2015. febr. 15. 20:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy tudja már, hogy akarom őt. Csak a hülye nem látná. Ezért is mondta, hogy mondjam már el, mondjam ki.

Nem tudok én sem kiigazodni rajta, h akar e engem vagy nem, ezért nem mondtam eddig el neki. De ha nem akar engem miért akarja, hogy elmondjam a dolgokat? Hogy benyögje, h bocsi de én nem? Nem értem a férfiakat.. pedig egyszerűek mint egy szög, csak mi nők kombináljuk túl a dolgokat.

2015. febr. 15. 20:41
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"túlspilázod" - ő csak szexet akar

Tippe 100% -ban ezt jelenti

2015. febr. 15. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!